Агентам

Flamingo Paradise Beach Hotel 4* на Кіпрі – крута новинка сезону!

Якщо вже хороші новини, то одразу багато! Нещодавно ми разом з вами танцювали від радості та розмірковували, які купальники з собою брати, після новини, що з 01.04.2021 Кіпр готовий приймати гостей.

А тут вже з’явилася нова причина для радощів та келишка ігристого: неймовірні пропозиції від новенького готелю на Кіпрі, який представлений в Україні ексклюзивно у Join UP!

Тож просимо вітати та безмежно любити: Flamingo Paradise Beach Hotel 4*, який відкривається вже 28.05.2021!

Для всіх нових бронювань, зроблених у період з 07.05 по 31.05.2021 з датами заїздів з 28.05 до 30.06.2021знижка 30% на заброньовані умови плюс апгрейд вибраної системи харчування.

* оновлення інформації від 06.05.2021

ПІДБІР ТУРУ

УСЕ, ЩО ПОТРІБНО ДЛЯ ВІДПОЧИНКУ

А тепер давайте поговоримо про сам готель, про цього новенького стильного красеня, що так затишно розмістився прямо біля моря! Ось кілька фактів про нього:

Готель розташований на курорті Протарас. А це, як вам відомо – уособлення спокою та розміреності. Він припаде до смаку тим, хто прагне усамітнення та єднання з природою. Славиться своїми піщаними пляжами та мальовничими бухтами, активним пляжним відпочинком.

Хороше розміщення. Національний лісопарк Каво-Греко розташований за 5 км від готелю Flamingo Paradise Beach, а океанський акваріум Протарас – за 4,4 км. Відстань до міжнародного аеропорту Ларнаки становить 42 км.

Концепція готелю: Adults Only. А це означає, що ніякого гамору, біганини чи вереску – тільки спокій, тиша та повний релакс.

Дивовижний дизайн. Тут дійсно дуже постаралися, щоб зробити готель особливим: сучасні технології, багато скла, цікавий інтер’єр, футуристичний стиль у поєднанні з природою Кіпру – це дуже красиво!

Їжа. Місцеві страви – взагалі окрема тема і любов. А в цьому готелі їжі приділяють багато уваги: тільки якісні, свіжі інгредієнти, приготовані досвідченими кухарями. У головному ресторані з видом на басейн та пляж насолоджуйтесь стравами автентичної середземноморської кухні. А загалом, на вас чекають: Hotel Main Restaurant, Beach Restaurant, Beach Cafeteria / Take Away, Lobby Bar, Pool Bar.

ULTRA All Inclusive. Власне, після цього можна нічого й не додавати. Тож якщо любите такий формат відпочинку – вибирайте цей тип харчування.

Оздоровчий центр. Заспокійлива та безтурботна атмосфера в поєднанні із захопливим видом на море та професійними процедурами догляду = фантастичне розслаблення тіла та розуму.

Stavros
Rossos
Sales & Marketing Manager,
представник нашої приймаючої сторони Delta Wings Leisure

«Готель відкриється вже 1 травня, і ми з нетерпінням чекаємо на цю подію, адже знаємо, як багато зусиль і душі в нього вкладено, і все для того – щоб гості були у захваті.

«І я впевнений – вони таки будуть! Це абсолютно новий сучасний готель у центрі Протараса, що розмістився на одному з найкращих пляжів на Кіпрі. У готелі є варіанти для будь-якого типу відпочинку: тільки сніданки для тих, хто любить досліджувати нову країну, або «все включено» – для тих, хто хоче отримати максимально розслаблений відпочинок. Дивовижний дизайн теж не залишить вас байдужими. Тож вибирайте дати подорожі та насолоджуйтесь!»

ГОТУЄМОСЬ ДО ПОДОРОЖІ

Ну, певно, з вибором готелю ви вже визначились, тож нам залишилось лише нагадати, що Кіпр з Join UP! це:

  • Літаємо на крилах SkyUp з 17.04.2021:
    • Київ – Ларнака: з 17.04.2021 у понеділок, середу, п’ятницю та суботу,
    • Харків – Ларнака: з 01.05.2021 у вівторок і суботу,
    • Запоріжжя – Ларнака: з 31.05.2021 у понеділок,
    • Львів – Ларнака: з 27.05.2021 у четвер та неділю.
  • Тривалість пакетного туру — від 2 ночей. Ціни на одну людину стартують від 6 495 грн.
  • До пакетного туру входить:
    • авіапереліт і трансфер в обидва кінці,
    • проживання та харчування на вибір,
    • поліс медичного страхування.

 

І нагадуємо, Кіпр навесні – прекрасний! Високий сезон ще не настав, тож тут не так багатолюдно, як влітку, ціни на проживання помірні, а температура вже цілком комфортна для довгих прогулянок, хоча для когось – навіть і для купання: температура повітря о цій порі вже сягає +27 ℃, а води – +20 ℃.

Ну що, гайда на Кіпр разом з Join UP!?

** інформація актуальна на момент публікації