Агентам

EGYPT VIBES. Єгипту з Join UP! 7 років!

7! Цілих 7 років у нас в портфелі є напрямок Єгипет! Впевнені, що майже всі, хто читає цю новину, були з нами в Єгипті. А може – і не один раз!

Тож час святкувати День народження напрямку в компанії Join UP!, згадувати, як усе починалось, за що ми всі так любимо Єгипет, чого ми досягли за ці 7 років та, звісно, планувати наступну подорож до Єгипту!

7 ФАКТІВ ПРО ЄГИПЕТ З JOIN UP!

1. КОНЦЕПЦІЯ REDISCOVER

Єгипет – та країна, яку рідко відвідують лише один раз. Сюди повертаються за чудовими пляжами, неймовірно красивим морем, величезною кількістю знакових місць, історія яких почалася ще за багато століть до нашої ери. Напевно, тому так логічно у нас народився концепт для цього напрямку – REDISCOVER EGYPT. Ми відкриємо вам усі численні грані дивовижного Єгипту і зробимо так, щоб кожна нова подорож сюди була насиченою та особливою.

2. НАДІЙНА ПРИЙМАЮЧА СТОРОНА

Давнім партнером, який з нами вже 5 років поспіль, стала компанія Sun International. Так, саме її представники – це люди, які допомагають вам з перших хвилин, щойно ви зійдете з літака в Єгипті. Саме вони 24/7 готові допомогти вам у будь-якій ситуації, підказати все про екскурсії, що і де краще купити, в який ресторанчик сходити, яку телефонну картку придбати… І так до нескінченності. Sun International – це компанія, що входить до складу Savoy Group та має відношення до таких готелів, як Savoy 5*, Royal Savoy 5*, Sierra 5*, Grand Oasis 4*, і площі відомої на весь Єгипет – Soho Square. Усього, що ви так любите в Єгипті!

3. ШИРОКА ГЕОГРАФІЯ ПОЛЬОТІВ

Звісно, ми попіклувались, щоб ваша подорож починалась ще на борту літака – приємна та безтурботна, тому пропонуємо широку географію польотів.

Ми літаємо до Єгипту з трьох країн: України, Білорусі та Молдови.
З Білорусі туристи можуть вилетіти з Мінська та Гомеля.
Новинка! З Молдови ми виконуватимемо рейси з Кишинева до Шарм-ель-Шейха вже з 04.10.2020!
До Єгипту з України ми літаємо на крилах SkyUp – тому комфортна та красива подорож з концептом Special for U вам гарантована! І в нас є цілих 5 міст вильоту: Київ, Львів, Одеса, Запоріжжя, Харків.

ПОШУК ТУРУ

4. 47 ОСОБЛИВИХ ГОТЕЛІВ

Це – про готелі, з якими у нас особливі стосунки. Спробуєте знайти їх у когось ще? Бачили в когось ще такі цифри?

5. КОМПЕНСАЦІЯ ЗА ПЛР-ТЕСТУВАННЯ

Із запровадженням обов’язкового ПЛР-тестування для в’їзду в Єгипет Join UP! готовий компенсувати витрати на тест у розмірі $30 на людину. Турист самостійно обирає вартість пакетного туру – з компенсацією чи без. Наша важлива задача – оперативно інформувати вас про всі нововведення, зміни та чинні правила подорожування. Тому ми постійно стежимо за всіма подіями та інформуємо вас за посиланням.

6. ЄГИПЕТ – ПОДОРОЖІ ЦІЛИЙ РІК!

Єгипет з Join UP! – це можливість відпочивати в улюбленій країні цілий рік. Уже кілька років ми літаємо до ваших улюблених курортів 12 місяців на рік, тож ви можете і проводити в Єгипті літню відпустку, і святкувати Новий рік! Залишається тільки вибрати курорт та готель.

7. КОЛЕКТИВ, ЩО ЗАКОХАНИЙ У СВОЮ СПРАВУ

Усі, хто працює у нас над напрямком Єгипет – це люди, які обожнюють Єгипет та знають про нього все. Це команда професіоналів та експертів, які дадуть відповідь на будь-яке ваше питання, допоможуть з найскладнішим та найвибагливішим запитом, поділяться всіма знаннями та новинками – тож не пропускайте наші зустрічі та вебінари!  

Анастасія
Андрейченко
керівник напрямку Єгипет:

Звісно, Єгипет – для мене особлива та улюблена країна, про яку я можу розповідати нескінченно.

«І для нас дуже важливо зробити все, щоб відпочинок кожного туриста в Єгипті був максимально комфортним, безпечним та приємним. З моменту запуску напрямку пройшло вже цілих 7 років, і за цей час ми зробили дуже багато чого – прийняли безліч викликів, реалізовували масштабні проекти та ідеї, били власні рекорди, планували, втілювали… І ми будемо робити наш продукт для вас ще кращим, аби ви із задоволенням щоразу відкривали Єгипет заново!»

7 ДОСЯГНЕНЬ

За 7 років ми разом з вами змогли досягти таких результатів, про які навіть і не мріяли. І ось лише деякі з них:

1. 2 199 316

Саме стільки туристів ми разом з вами відправили до Єгипту за 7 років. Лише за 2019 рік з нами в цій країні відпочило 665 000 осіб. І це так приємно – розуміти, для якої величезної кількості людей ми відкрили Єгипет заново. Скільки ж буде цього року?

2. ВЕЛИКА КІЛЬКІСТЬ ГОТЕЛІВ-ПАРТНЕРІВ

47 – число, яке ми вже називали і яке дійсно вражає. 47 ваших улюблених готелів. Спробуйте знайти їх ще в когось в Україні. Вийде?

3. ЦЕРЕМОНІЇ НАГОРОДЖЕННЯ WINNER

Цілих дві церемонії нагородження Winner ми провели саме в Єгипті. У готелях Baron Palace Sahl HasheeshSteigenberger Al Dau Beach 5* та Savoy 5*. Адже наші агенти заслуговують тільки на найкраще!

4. 6 ГРАНДІОЗНИХ КОНЦЕРТІВ НА SOHO SQUARE!

Для туристів Join UP! виступали такі зірки, як: Макс Барських, «Не Ангелы», «The Hardkiss», «Modjo», Тіна Кароль, Джамала. Потужний список, правда ж? Кого б ви хотіли бачити на сцені наступного разу?

5. ПРОМОТУРИ REDISCOVER

Так-так, ті промотури, що вже давно стали культовими. Усього за цей період їх було вже 4! Продовжуючи концепт reDiscover, ми щоразу відкривали у промотурах Єгипет заново – розкриваючи для вас все нові грані цієї неймовірної країни.

Ми відкривали для вас нічне життя Єгипту у турі reDISCOver, поринали у світ Червоного моря під час тематичної подорожі REDiscover, знайомились з неймовірним Марса-Аламом… Що ж буде далі? Скоро дізнаєтесь!

6. ЄГИПЕТ – ЗАВЖДИ СВЯТО!

Для нас Єгипет – дійсно особливий напрямок, тому з ним пов’язано так багато крутих та знакових подій. За 7 років ми провели 300 рекламних турів, щоб ви могли досконально знати цю країну і працювали лише із задоволенням.

А скільки ще всього було!

Secret Night під куполом ВДНГ
Secret Garden у східному стилі
Певно, одна з найгучніших та масштабніших подій на туристичному ринку України – виставка INSIDE
Тревел-шоу «Орел та решка» і реаліті-шоу «Холостяк», які знімались в Єгипті

І це все лише початок!

7. БІЛЬШЕ НІЖ 11 500 РЕЙСІВ ДО ЄГИПТУ

Тільки уявіть! Так, саме стільки літаків з мандрівниками, які відкривали Єгипет заново, ми відправили до різних курортів Єгипту: Шарм-ель-Шейха, Дахаба, Таби, Хургади, Ель-Гуни, Сафаги, Ель-Кусейра, Марса-Алама. Нічогенький список, правда ж?

7 ЛЮДЕЙ, ЯКІ БУЛИ З НАМИ ВІД САМОГО ПОЧАТКУ

Катерина
Артюх
керівник відділу
розвитку напрямків:

Як батьки малюка, ми щороку дивуємося, чому ж так швидко пролетів час, адже минулого року начебто 3 роки відзначали.

«Це були приголомшливі 7 років. Ми отримали багаж знань і масу досвіду; ми познайомилися з дивовижними людьми, кожен з яких нас чогось навчив; ми об’їздили Єгипет від Каїра до Аламейна, від Ель-Гуни до Марса-Алама, від Рас-Мухаммеда до Таби. За цей час Єгипет став не просто ближчим і доступнішим для українців, зараз ми можемо сміливо сказати, що це наш другий дім. Здавалося б, Єгипет такий рідний і знайомий – чим ще тут можна здивувати? Повірте, можна! Ми з командою будемо це доводити ще не один раз!»

Наталія
Васютик
відділ продажів:

Я пишаюся тим, що працюю в компанії Join UP! вже більше 5-ти років, і всі ці роки із задоволенням і натхненням консультую щодо завжди найпопулярнішого напрямку компанії – Єгипту.

«Практично рідний для багатьох Єгипет має масу своїх вірних шанувальників – наприклад, тих, хто цікавиться стародавньою єгипетською цивілізацією, а також дайверів/снорклерів-маніяків (я належу до останньої категорії).
Плюси Єгипту: недалеко, можна відпочити і недорого, і дорого ⭐️, сезон – цілий рік, там добре і дорослим, і дітям, система «все включено», неймовірні історичні екскурсії і, звичайно, МОРЕ, з яким зрівнятися може тільки Великий бар’єрний риф».

Ілля
Лазарєв
відділ прорахунку
турпродукту:

Побувавши в різних куточках світу, завжди порівнюєш побачене.

«Море Єгипту – однозначно одне з найкрасивіших. Це дуже круто, що завдяки великій чартерній програмі, зусиллям багатьох людей і конкуренції Єгипет може бути доступним для українців».

Анна
Панаід
відділ бронювання:

Я прийшла в компанію 7 років тому саме на напрямок Єгипет і була першим менеджером відділу бронювання цього напрямку.

«На той момент на туристичному ринку України вже існувала досить серйозна конкуренція по Єгипту, і було досить складно зайняти там свою нішу. А сьогодні мене переповнює гордість, як зазвичай гордість переповнює матір, коли вона бачить успіхи своєї дитини, що росте, розвивається, стає сильною та успішною в цьому світі. Наразі, через 7 років після дня народження напрямку, можна упевнено сказати, що компанія Join UP зайняла не просто свою нішу, а провідну позицію на туристичному ринку України за кількістю відправлених до Єгипту туристів. Той результат, який ми бачимо через ці 7 років – величезна робота всієї прекрасної згуртованої команди Join Up! і чудового партнера SUN INTERNATIONAL. Від себе хочу побажати подальшого розвитку і процвітання нашому прекрасному напрямку, який назавжди підкорив моє серце шикарним кліматом, своїм неповторним і особливим шармом, загадковістю і східним колоритом і, звичайно ж, дивним і унікальним морем. Червоне море і його мешканці заслуговують на найпалкіші емоції, а головне – все це різноманіття зовсім поруч».

Наталія
Вандишева
відділ продажів:

Чи любите ви Єгипет так, як люблю його я? Можливо.

«Байдужих до Єгипту я точно ще не зустрічала. Ця загадкова, повна таємниць африканська країна стала для мене рідною з першого відвідування. Райська, родюча земля коралово-бірюзово-мангового кольору ось уже 7 років радує нас найяскравішим і найтеплішим морем у світі. Ми можемо відкривати для себе нові країни і континенти, підкорювати нові вершини, вирушати в найбільш незвідані куточки світу, але хоча б раз на рік хочеться вдихнути запашний аромат землі царів і фараонів і зануритися в чарівні води Червоного моря, доторкнутися до історії і розчинитися в безхмарному небі».

Давид
Мавроді
відділ партнерських
відносин:

Єгипет для мене – не просто популярна країна для відпочинку, для мене це символ мого професійного росту та постійного розвитку.

«За 7 років, що ми займаємось цим напрямком, ми дійсно багато пройшли, стали сильнішими та пишаємось результатами, які змогли отримати. Що далі? Тільки вперед!»

Алі
Маарік
керівник операційного
відділу Sun International:

Ми всі в компанії хочемо показати вам той неймовірний, невичерпний та такий цікавий і яскравий Єгипет, яким самі його знаємо.

«Саме тому для нас так важливо, щоб кожен, хто прилітає сюди на відпочинок з Join UP! відкрив для себе всю красу цієї країни, полюбив її, приїздив сюди знову і знову!»