Агентам

Дубай. WOW-базари!

Так, Дубай – це місце рекордів, від яких голова обертом, досягнень, що викликають непідробний захват, та вражень, які неможливо забути. Саме тому тут не раз і не десять за день ви будете вигукувати зачароване «WOW!», причому – навіть… на місцевих базарах! Адже і вони тут неймовірні.

Тож продовжимо наш шопінг по-дубайськи і сьогодні пройдемось місцевими ринками.

РИНОК ЗОЛОТА

Dubai Gold Souk – це місце, в яке просто необхідно піти, навіть якщо ви нічого не збираєтесь купувати або й взагалі не дуже любите золото. Адже це не просто базар, а прямо таки інший світ! Тут так цікаво поблукати рядами, розглядати дивовижні золоті прикраси – браслети, діадеми, каблучки, сережки, пояси, монети, тарілки… усе, що тільки можна придумати! А ще – спостерігати за місцевими мешканцями, які вибирають тут товари, слухати, як вони торгуються, розпитують – це ж справжня екскурсія із зануренням у місцеву культуру та традиції!

Це цікаво:

Тут заведено торгуватись. Інколи можна знизити початкову ціну аж до 30  %.

На ринку можна знайти не тільки роботи місцевих майстрів, а й, наприклад, Chopard, Cartier, Van Cleef & Arpels.

Dubai Gold Souk – один з найстаріших ринків Еміратів. Тут на вас чекає більше 400 магазинчиків.

Безпечно. Товари тут ретельно перевіряють, тому ви точно купите саме золото – ніяких підробок.

На ринку на вас чекає золота каблучка-рекордсмен, яка занесена до «Книги рекордів Гіннеса». Називається каблучка Najmat Taiba, її вага – 64 кг, а вага кристалів Swarovski, що її прикрашають – 5, 17 кг.

РИНОК СПЕЦІЙ

Рай для тих, хто любить готувати. Рай для тих, хто любить смачно поїсти. Рай  для тих, хто любить незвичні, колоритні місця, де вирує життя. Тому обов’язково внесіть до свого must visit цей ринок – Dubai Spice Souk. На базарі на вас чекають усі можливі і неможливі спеції: гвоздика, кмин, кардамон, кориця, різні перці, шафран… А тим, хто полюбляє місцеву кухню (або просто експерименти), варто звернути увагу на сушений барбарис, коріння орхідей, бутони троянд і чорні лимони.

Це цікаво:

Сюрприз для багатьох – тут можна купити фрукти, які були засушені цілими. Ви десь таке зустрічали?

Окрім спецій, на ринку можна купити чай, каву, тютюн та навіть автентичний посуд!

Зверніть увагу і на саму будівлю ринку – вона виконана у традиційному стилі, що дозволить вам на повну зануритись у місцеву культуру під час шопінгу.

РИНОК ТКАНИН

Textile Souk – ще одне місце, куди варто завітати справжнім мандрівникам, які хочуть чогось незвичного. Ні-ні, ніякого «made in China» – тільки товари, які зроблені саме тут або привезені з Індії, Пакистану, Ірану… Тож колорит забезпечено. Що тут можна купити? Звісно, всі можливі тканини – очі розбігаються від кольорів та фактур! А ще – готові вироби: постільну білизну, килимки, одяг, взуття та навіть місцевий «вінтаж» – посуд та декор.

Це цікаво:

Саме цей ринок є найстарішим в Еміратах. На жаль, стара архітектура не збереглась, але відновлювали його у максимально наближеному до оригінального стилі, тож подивитись тут є на що – на відновлення ринку витратили понад 8 мільйонів доларів.

Уже кілька століть саме сюди з’їжджаються торговці текстилем з усіх куточків Еміратів, тож місце дійсно культове.

«Династія». Ні, ми не про серіал, а про те, як працюють на цьому ринку – тут є точки, де покоління за поколінням торгують люди з однієї родини.

На WOW-шопінг!

Ну, а ми вже підготували все для вашої комфортної подорожі до Дубая з Join UP!. Нагадаємо:

  • Ну дуже хороші ціни! Підозрюємо, що переглядаючи тури в Дубай, ви кілька разів перевірите – чи точно вибрали саме той напрямок, адже ціни ну дуже помірні.
  • Вирушити у красиву та цікаву подорож ви зможете прямо зараз, і не потрібно чекати відкриття кордонів або дуже далеко летіти. Треба просто спакувати валізу, і вперед – у країну, де так чудово поєднались WOW-розваги та WOW-сервіс.
  • Виліт о 10 ранку. Ну хіба буває ідеальніший час? Ви виспитесь перед польотом і матимете ще багато часу в перший день відпочинку після прильоту.
  • Усі готелі – в серці Дубая. Будьте завжди в центрі подій! Ми вибирали для вас найближчі до усіх чудес Дубаю готелі. Хочете жити біля Бурдж Халіфа? Будь ласка! Чи зовсім поруч з відомим Emirates Mall? Не проблема! А може, ви завжди мріяли пожити на штучних островах? І це з легкістю!
  • Більше 80 готелів на моментальному підтвердженні. Тож планувати подорожі ще легше – сьогодні вирішили, що хочете до Дубая, а вже завтра –  п’єте каву із золотом в одному з розкішних ресторанів емірату.
  • Передзамовлення їжі на борту. Щоб святкувати свою подорож смачно та красиво! Що замовите? Можливо, такі хіти, як чіа-пудинг чи рол з сиром? Не забувайте, що замовлення їжі потрібно зробити не менше ніж за 32 години до вильоту.
  • Оперативне інформування. Ми тримаємо руку на пульсі та постійно оновлюємо для вас всю необхідну інформацію щодо правил перетину кордонів. Ось тут ми зібрали всі деталі.

Не відкладайте на потім подорожі! Вибирайте дату і вперед до Дубая з Join UP!