Агентам

Dubai Marine Beach 5*. Східна розкіш!

Дубай – це місце, де постійно відчуваєш себе героєм красивого фільму про життя селебрітіс. Тут скрізь дорогі автомобілі, червоні доріжки, розкішні ресторани зі стравами на кшталт «морозиво з золотом» чи трюфелі в соусі з чорнил каракатиці, вишукані заходи, шикарний вибір брендів та прикрас у всіх величезних та численних торгівельних центрах і, звичайно, красиві та затишні готелі, де на першому місці – високоякісний сервіс та створення затишку для кожного гостя.

Ми також доклались до того, щоб у Дубаї на вас чекав красивий та комфортний відпочинок. Тому ОАЕ з Join UP! це:

  • Зручна польотна програма на крилах авіакомпанії flydubai.
  • Вильоти з Києва 5 разів на тиждень та з Одеси 2 рази на тиждень.
  • Ми пропонуємо вам ну дуже приємні ціни на ваші улюблені готелі. Наприклад, як вам вартість турів у ці готелі? Ви ще десь таку бачили? Радимо звернути увагу на готель Dubai Marine Beach Resort 5*.
  • У літній період ОАЕ порадує вас цінами на відпочинок – це ідеальний час, щоб влаштувати собі розкішну і вигідну подорож.
  • Багато готелів у цей період пропонують безкоштовне проживання для дітей та знижки на відвідування найрізноманітніших розваг.
  • Ціла купа розваг! Улітку в ОАЕ просто безліч фестивалів, крутих подій, відкриттів нових закладів та цікавих місць. Отже, літо буде ну дуже насиченим.
  • Мегарозпродажі в торгових центрах. Тож підозрюємо, що з відпочинку ви привезете не одну валізу з новими речами та подарунками.

ПІДБІР ТУРУ

Dubai Marine Beach 5* – чудовий вибір!

Ми завжди дуже ретельно обираємо для вас готелі, адже в Дубаї абсолютно нічого не повинно порушити ваш досконалий відпочинок. І один з наших улюблених готелів – Dubai Marine Beach 5*.

За що ми його любимо? Ось кілька причин:

  • Він розташований у самому центрі Дубая, на початку відомої вулиці Джумейра-Біч-Роуд, всього у кількох хвилинах від пляжу світового рівня з аквапарком «Лагуна». Чудовий варіант для тих, хто полюбляє пляжний відпочинок.
  • Лише в 10 хвилинах пішки від готелю на вас чекає сучасний музей Etihad, також неподалік – Бурдж Халіфа та популярний торговий центр Dubai Mall. Тож нудьгувати тут ви точно не будете.
  • Вам неодмінно сподобається місцевий SPA-центр, де є великий вибір масажних та beauty-процедур.
  • Якщо ви ведете здоровий спосіб життя, то знайдете в готелі все необхідне для вашого звичного життя – свіжовичавлені соки, здорове харчування, тренажерні зали.
  • Місцевий ресторан приваблює смачними стравами – як арабської, так і інтернаціональної кухні.

Анастасія Хаїтова

менеджер в’їзного туризму

Готель дуже гарний, номера невеликі, але затишні. Незважаючи на те, що в цьому готелі щоночі проходять тусовки та дискотеки – в номерах нічого не чути.

«Є персонал, що розмовляє вашою мовою та зможе допомогти українським туристам з будь-яким питанням. На території готелю біля пляжу є ресторан, там можна посидіти, повечеряти і покурити кальян. Є басейн для діток.

Поруч, в 10 хвилинах ходьби від готелю, розташований пляж La Mer – величезна територія з безліччю кафе та ресторанів і розваг для дітей. Для того щоб цікаво відпочити та розважитись, не виїжджаючи в центр – шикарне місце»

Ну що, проведемо розкішне літо в ОАЕ разом з Join UP!? Тоді бронюйте тур вже зараз!