Агентам

Домінікана. Singles Week у BARCELO BAVARO BEACH 5*

«All the single ladies, All the single ladies», – наспівували ми хіт Beyoncé, готуючи для вас цю новину. Наспівували і навіть трохи підтанцьовували, уявляючи, як цього року буде проходити вже відомий  захід Singles Week у Домінікані у готелі BARCELO BAVARO BEACH 5*. Танці, вечірки, коктейлі біля басейну, веселі конкурси, уроки танців, зумба та багато-багато сміху! Ось що чекає на вас!

Тож записуйте дати в щоденник та вже зараз бронюйте тур – Singles Week у BARCELO BAVARO BEACH 5* проходитиме з 07 по 14 жовтня!

І не забудьте, що Домінікана з Join UP! це:

  • Зручні перельоти на крилах Air France.
  • Чудова пропозиція! Ваша заявка буде підтверджена день у день, а якщо ми не виконаємо умови, то ви отримаєте +1% до заявки.
  • Швидкість. Трансфер з аеропорту Пунта-Кана займе всього лише 20-30 хвилин.
  • Великий вибір готелів на будь-який смак.
  • Велетенський вибір екскурсійних турів, де ви не раз скажете «WOW!» від захоплення.

Алла Шевченко

керівник напрямку Домінікана

Атмосфера на Singles Week мені нагадує якусь розвеселу студентську вечірку з американських фільмів – суцільні танці, веселі посиденьки біля басейну, смішні розваги…

«Singles Week – це чудова можливість провести час легко, невимушено, завести нових друзів або навіть зустріти своє кохання! Тож беріть побільше вбрання для вечірок та гайда до Домінікани!»

Singles Week!

Що на вас чекає на Singles Week? О, ну просто дуже багато всього! Наприклад, у програмі:

✔ Традиційна домініканська вечірка. ✔ Танцювальні конкурси.
✔ Майстер-клас з детоксу. ✔ Вечірка Mardi Gras.
✔ Великий волейбольний турнір. ✔ Аквааеробіка.
✔ Зумба. ✔ Йога.
✔ Жива музика з оркестром «Bavaro». ✔ Караоке.

І ще багато-багато інших активностей та розваг. Круто, правда?

А якщо ви ще розмірковуєте, чи їхати в Домінікану в цей чудовий готель, то нагадаємо вам, за що ми так любимо BARCELO BAVARO BEACH 5*:

  • Це готель тільки для дорослих. Тому вас тут не будуть відволікати дитячий плач чи біганина.
  • Місцевий пляж просто неймовірний! Його заслужено вважають одним з найкращих у регіоні. Перевірте і розкажіть нам, як вам сподобався цей чудовий пляж з білосніжним пісочком!
  • Програма «Все включено». Тож за період відпочинку ви просто забудете, як користуватись гаманцем.
  • Гості Barceló Bávaro Beach – Adults only можуть користуватися усіма зручностями Barceló Bávaro Grand Resort, який складається з чотирьох чудових готелів: Barceló Bávaro Beach – Adults only, Barceló Bávaro Palace, Premium Level в готелі Barceló Bávaro Palace і Family Club в готелі Barceló Bávaro Palace.
  • Цілих 9 ресторанів готелю Barceló Bávaro Palace, які обслуговують в режимі a la carte. Тут вам запропонують справді вишукані та смачні страви.

Ну що, повеселимось у Домінікані на Singles Week? Готуйтесь багато танцювати та розважатись! І не забудьте забронювати тур!