Агентам

Crown Battle. Битва за корону починається!

Сфера туризму – динамічна і драйвова. Вона приваблює тих, хто любить невпинний розвиток і обожнює ставити нові цілі та досягати їх. Тому в туризмі не буває випадкових людей – адже це певний стиль життя і навіть світогляд! Ми знаємо, як багато працюють наші агенти, скільки сил та знань вкладають у свою роботу, як спрагло вчаться новому і з яким запалом займаються улюбленою справою у будь-який час.

Ми впевнені, що вам, дорогі наші агенти, під силу найскладніші вершини. А ще точно знаємо, що кожну перемогу варто відзначати і святкувати. Тому у нас є для вас чудова новина!

Презентуємо вам оновлений концепт Beginner to Winner, де до всіх уже звичних вам рейтингів та нагород додається ще один дуже важливий пункт – змагання між регіонами з назвою Crown Battle!

Про що мова?

  • Тепер у королівств (регіонів) також є можливість позмагатись за свою корону (першість у рейтингу). Так, ми вирішили виокремити маленькі та великі міста, адже ви заслуговуєте на нагороду за вашу старанну працю, незалежно від розміру вашого регіону!
  • Ми будемо визначати переможців за всіма групами міст, які є в програмі. За 4-ю групою (інші міста) ми визначатимемо номер 1 в області.
  • На те, щоб вибороти корону, у вас є 5 місяців. Упевнені, що цей час ви використаєте так, щоб стати першим переможцем та вже на найближчій церемонії отримати свою нагороду – все у ваших руках!

Марина Дайнеко

директор з продажів

Третій рік поспіль ми готуємося вітати найкращих за версією туроператора Join UP! Winner of the Winner на нашій щорічній церемонії нагородження.

«Але цього разу, крім 10-ти найсильніших та найуспішніших, ми відзначимо найкращих у своїх великих і маленьких «королівствах». Ми хочемо ще раз підкреслити, що шанс стати Winner і посісти перше місце у своєму місті, регіоні, країні є у кожного! І ми вас підтримуємо і допомагаємо в цьому протягом усього року! Дуже цікаві та інформативні рекламні тури, J Forums, що пройшли в найбільших містах України, семінари та вебінари, в яких мав можливість взяти участь кожен, навіть у найвіддаленішому куточку нашої країни, наситили вас знаннями. Ну, і звичайно, наш продукт продавати легко і приємно! Адже ми завжди шукаємо для вас вигідні пропозиції, нові опції та акції. А переліт літаками наймолодшої ​​авіакомпанії в Україні нікого не залишить байдужим! Отже, у вас є ще 5 місяців, щоб поборотися за головну «корону» вашого королівства (регіону)! А наша церемонія буде насправді чарівною і королівською!»

Нові можливості

Розвиток регіонів є для нас однією з надважливих задач. Ми хочемо, щоб кожен українець міг комфортно подорожувати зі свого рідного міста, а кожен агент мав усі можливі інструменти для успішної роботи. Туроператор Join UP! має сильні позиції в регіонах завдяки тому, що ми отримуємо потужну підтримку від вас – регіональних агентств, а також завдяки злагодженій та кропіткій роботі наших представництв.

Нагадаємо, що окрім нових можливостей програми Beginner to Winner, наша робота з регіонами включає в себе:

  • Постійну підтримку від представництв, що допоможуть у будь-якій ситуації.
  • Програми навчання та регіональні заходи. Адже ми хочемо, щоб ви завжди першими дізнавались про всі тренди та новини!
  • Уже кілька років ми розвиваємо регіональні програми і підтримуємо регіональні аеропорти.
  • Ми запустили сполучення між містами України на крилах SkyUp, що також підсилює регіони і області, оскільки надає можливість швидко та недорого дістатися до основних великих міст.

І ми щодня працюємо над тим, щоб створювати для вас все більш комфортні умови роботи. Тож, вперед за короною! Ми точно знаємо, що ви на неї заслуговуєте!