Агентам

Create your own story. Готелі мережі Mitsis ексклюзивно з Join UP!

Є такі новини, від яких нам хочеться танцювати! І ми точно знаємо, що коли поділимось ними з вами – то ви також приєднаєтесь до цього радісного танцю. Тож не будемо тримати вас в очікуванні й почнемо одразу з головного.

Відтепер культові готелі мережі Mitsis у Греції ексклюзивно представлені в Україні у туроператора Join UP!

Як вам така новина? Крутий привід для танців, еге ж? Так, це саме та відома мережа готелів, яку обожнюють усі мандрівники. Так, це саме та мережа, яка може похвалитись величезною кількістю репітерів, адже якщо ви потрапите до них хоч раз, то захочете повертатись знову і знову всією родиною. Так, це та сама мережа, яка відкрила свій перший готель ще 1978 року, а вже зараз налічує аж 17 фантастичних готелів у різних куточках сонячної Греції. Ох, скільки всього ми хочемо вам розказати про Mitsis! І почнемо вже сьогодні.

Євгенія
Крижановська
керівник
напрямку Греція

«Мені дуже подобається слоган мережі готелів Mitsis – Create your own story. Для мене він демонструє їхню філософію, в яку закладена не просто «чергова відпустка біля моря», адже відпочинок в одному з цих готелів – це справжнє маленьке життя, сповнене краси, затишку, особливого грецького шарму. І тут дійсно кожен створює свою власну історію – у цих готелях освідчуються в коханні, роблять пропозиції, святкують дні народження чи особливі дати, відпочивають усією великою родиною – з дітьми, бабусями та дідусями, насолоджуються подорожами в компанії друзів. Тож ми дуже раді, що тепер готелі Mitsis – це те, що ми і тільки ми в Україні можемо вам запропонувати, адже цінності та підходи у наших компаній схожі і наша співпраця – це дуже логічний крок. Отже, вибирайте свій літній відпочинок у Греції в готелі Mitsis, і нехай всі ваші історії будуть яскравими та неймовірними!»

MITSIS – ЦЕ ПРО ЛЮБОВ

Коли дізнаєшся про історію створення мережі Mitsis і про її засновника Константиноса Мітсіса здається, що чуєш казку, яка стала реальністю. Адже це справжня історія про те, як, маючи тільки мрію та велике бажання працювати над її здійсненням, можна втілювати в життя найдивовижніші речі. Такі історії надихають і нагадують, що нічого неможливого в цьому світі просто не існує. Ми ще будемо багато розповідати про кожен з готелів мережі, але сьогодні зосередимось на декількох фактах про Mitsis:

Це одна з найбільших та, певно, найвідоміша грецька мережа готелів, історія якої налічує вже 40 років.

Мережа постійно отримує різноманітні нагороди від туристичних організацій, але ми точно знаємо, що найціннішу нагороду – визнання мандрівників, Mitsis має протягом усіх років роботи.

Ці готелі ідеально підійдуть як для сімейного відпочинку з маленькими дітьми, так і для тих, хто любить подорожувати сам або компанією друзів – нудно тут точно не буде нікому.

У Mitsis дуже люблять дітлахів, тому для них тут постійно діють спеціальні пропозиції, є дитячі клуби, водяні гірки та все, щоб малюкам було весело, цікаво і комфортно.

Майже всі готелі мережі працюють за системою All Inclusive, а ще тут є тематичні  ресторани a la carte з грецькою, азіатською, мексиканською, перуанською та іншими кухнями.

Всі готелі дуже затишно розмістились на найкращих пляжах ваших улюблених островів: Крит, Кос та Родос.

Mitsis підтримує тренд здорового способу життя, тому тут є і дієтичне харчування без глютену чи лактози, на сніданок подають фреші, вівсяну кашу, йогурти без цукру , а протягом дня в барі на вас чекають овочеві та фруктові смузі. А також тут велику увагу приділяють спорту – на території готелів цілком можна проводити Олімпійські ігри!

SPA-центри – ще один привід для гордості, тож, коли будете відпочивати тут – обов’язково оцініть це та насолодіться процедурами.

Mitsis – це величезна увага до деталей. Тут вміють створювати ідеальну затишну атмосферу – коли ти почуваєшся як вдома. Знають, що цінують люди на відпочинку, тому так скрупульозно ставляться до їжі, дизайну, шоу-програм, розваг, які пропонують.

Ми танцюємо і радіємо, що тепер можемо запропонувати вам відпочинок у неймовірних готелях мережі Mitsis. Тож плануйте свою літню мандрівку до Греції, а ми вже готуємо для вас наступну новину, в якій докладно розкажемо про переваги кожного готелю мережі.