Агентам

Чуєте? Куба кличе!

Яскраві широкі сукні та спідниці місцевих жінок, білосніжний пісок пляжів, ретро-автомобілі… Додайте до цього ще всі відтінки океану і скажіть нам – чи можливо взагалі відмовитись від такої кольорової гами? Упевнені, що ви відповісте: «Ні!» І можемо точно сказати, що така відповідь – правильна, бо щоб насолодитись цією палітрою, вам потрібно лише замовити тур на Кубу. А ми вже традиційно все для вас підготували.

Куба з Join UP! це:

  • Зручні перельоти на крилах Turkish Airlines, де ми спеціально для вашого комфорту замовили гарантований блок. Ми літаємо з жовтня по травень з Києва, а також з Одеси, Херсона, Львова, Харкова, Запоріжжя.
  • Велика готельна база. Наприклад, радимо:
 ▪ Royalton Hicacos (Adults Only) 5*  ▪ Melia Internacional 5*
 ▪ Melia Las Americas (Only Adults) 5*  ▪ Grand Memories Varadero 5*
 ▪ Iberostar Varadero 5*  ▪ Iberostar Bella Vista 5*
▸ Гавана сіті-тур ▸ Шоу «Тропікана»
▸ Фабрика сигар ▸ Морське сафарі
▸ Слідами Хемінгуея ▸ Долина Віньялес
▸ Гуаму – індіанське село ▸ Тринідад і водоспади

ПІДБІР ТУРУ

Алла Шевченко

керівник напрямку Куба

Куба – це та країна, заради якої я вчилась водити автомобіль – так мені кортіло здійснити свою мрію і проїхатись з Гавани в Ольгін.

«Це та країна, з думкою про яку я купую собі всі літні сукні – завжди, коли міряю їх, думаю про те, який вони матимуть вигляд на фоні кубинських пляжів чи вуличок. Куба – це країна, яка закохала мене в іспанську мову – я не говорю нею вільно, але вже багато чого розумію і продовжую із захватом запам’ятовувати нові слова і вирази. Куба – це країна, яка відкрила для мене Хемінгуея, твори якого я тепер з насолодою досліджую. То що тут ще додати? Куба – це кохання! Тож просто не марнуйте час і вже зараз обирайте свою подорож до цієї країни!»

Ольга Разумова

Brand and Innovation manager SkyUp Аirlines

Куба для мене – це бірюзово-блакитні кольори Атлантики, латиноамериканська музика з усіх боків, приголомшливий вибір морепродуктів і запах пряного рому.

«Це колорит гаванських вуличок, екскурсійні олдкари Америки 60-х років і вічно кучеряве від високої вологості волосся. Куба закохала в себе з першого погляду і досі нагадує про солодкий медовий місяць.

Обов’язково відвідайте Гавану – саме там ви побачите справжнє кубинське життя – вузенькі вулиці, старі двоповерхівки, пофарбовані в яскраві кольори, великі площі, графіті із зображенням Че Гевари, радянські автомобілі. Там – справжній колорит сьогоднішньої вільної Куби.

Увечері випийте дайкірі в улюбленому барі Ернеста Хемінгуея «Floridita» або найкращий у світі мохіто в «La Bodeguita del Medio».

Про Кубу можна говорити вічно. Схрестила пальці – обов’язково повернуся!»

Кубинські справи

Куба – це місце, де час тече якось зовсім інакше. І саме тому тут однаково круто проводити час, сидячи цілий день у барі  або досліджуючи найвіддаленіші куточки країни. Правило лише одне – насолоджуватись кожною хвилиною. Ось невеличкий перелік того, що точно варто зробити на Кубі хоч раз:

  • Випити за Хемінгуея в його улюблених закладах. Радимо скористатись таким рецептом від самого Хема, який казав: «Мій мохіто в La Bodeguita, мій дайкірі у Floridita». Як вам такий вибір коктейлів? До речі, улюблені заклади відомого письменника ви можете знайти і зараз.
  • Викурити кубинську сигару. Навіть якщо ви не курите, то сигару точно варто купити як подарунок. А якщо ж так, то насолодіться правильно зробленою сигарою десь у мальовничому місці. Ви ж на Кубі все ж таки!
  • Покататись на вантажному авто. Рожеві, блакитні, жовті, червоні… просто очі розбігаються, коли дивишся на ці фантастичні ретромобілі! Тож не відмовте собі у задоволенні та орендуйте найкрасивіше авто, щоб проїхатись кубинськими дорогами. Ух!
  • Об’їстися манго. До речі, саме зараз на Кубі сезон манго – величезних, стиглих і неймовірно соковитих!
  • Дізнатись історії життя Ернесто Че Гевари, Фіделя Кастро, Хемінгуея, який тут прожив багато років. Історії цих людей відкриють вам багато цікавого і про країну, і про цих непересічних особистостей.

Nota Bene


Про ціни

  • Пляшка рому Havana Club 7-річної витримки – 20 куків*
  • Сигара – 16 куків* (мінімум – 3-4)
  • Манго – 1 кук*
  • Обід на двох в центрі Гавани в ресторані з шикарним панорамним краєвидом – 30 куків*
  • Картина місцевого художника з краєвидами Куби – від 3 куків*
  • Пачка кубинської кави – 5-16 куків*
  • Місцевий шоколад, який називають «куки» – від 2 куків*

*100 євро = 112 куків

Чуєте цей поклик Куби? Так? То не опирайтесь йому і прямо зараз бронюйте тур разом з Join UP!