Агентам

Час бронювати: неймовірна пропозиція Join UP! для туристичних агентів

З 10 березня до 10 травня 2020 року туроператор Join UP! пропонує своїм туристичним агентам спеціальні умови бронювання: за кожних 20 туристів*, які забронюють тур у цей період на будь-які напрямки туроператора, агент зможе за 1 гривню отримати квиток на регулярні рейси авіакомпанії SkyUp Airlines.

Епідемія коронавірусу, яка шириться світом, безумовно, вплинула на туристичний ринок у всіх країнах, і Україна не є виключенням. Усі ми дуже швидко відчули занепокоєння клієнтів і зменшення попиту на туристичні продукти. Сьогодні туроператори, готельєри, ресторатори максимально знизили ціни на свої послуги, і це стало підставою для безпрецедентного зниження загальної вартості турів. Тому саме зараз час бронювати майбутній відпочинок мрії за надзвичайно привабливими цінами та умовами.

Без ризику: страхування на випадок коронавірусу

Туроператор Join UP! зацікавлений у тому, аби туристи були впевнені у продукті, який вони купують, а також спокійні за свої кошти, які вони легко повернуть у разі неможливості вирушити у подорож. Тому ми додали нові пункти у договір страхування від невиїзду: тепер наш турист застрахований від фінансових втрат, спричинених оголошеною в країні прибуття епідемією коронавірусу, а також неможливістю здійснити подорож через захворювання самого туриста на коронавірус. Тепер турбуватися через штрафні санкції за анулювання туру не потрібно ані туристу, ані його агенту.

Детальніше про умови спеціальної пропозиції для агентів

Кількість туристів: кожні 20 осіб*
Період бронювання туру: 10 березня – 10 травня
Дата початку туру: з 25 квітня до 31 жовтня

Умови використання квитка

Авіакомпанія: SkyUp Airlines
Напрямки: всі регулярні напрямки авіакомпанії, крім Тенерифе
Тариф, який застосовується до квитка: 1,00 грн
Термін дії квитка: з 10 березня до 30 травня

«Залежно від того, як розвиватиметься ситуація з коронавірусом, мінятимуться і правила гри на туристичному ринку. Вже зараз ми можемо прогнозувати, що рано чи пізно спрацює ефект відкладеного попиту – всі, хто не зміг відпочити навесні чи влітку через побоювання захворіти на коронавірус, буквально щодуху кинуться до своїх турагентів бронювати відпустку. Це неминуче відіб’ється на вартості турів, адже великий попит і недоотриманий прибуток учасників ринку туризму можуть спровокувати суттєве підвищення цін. Саме зараз – найкращий час запланувати свою подорож за низькою ціною і без фінансових ризиків», – коментує позицію туроператора Join UP! Дмитро Сєроухов, його генеральний директор.

*в пакетних турах з гарантованим перельотом за виключенням інфантів