Агентам

ЧайTime в грудні. Christmas Time!

Ми дуже любимо час підготовки до зимових свят. Вулиці починають сяяти від гірлянд та вогників, вітрини стають схожими на ілюстрації до казок – так і хочеться зупинитись і порозглядати їх довше. У місті з’являються різдвяні ярмарки, де можна випити запашного гарячого глінтвейну, скуштувати печені каштани, накупити пряників з кольоровою глазур’ю та обрати подаруночки, які власноруч зробили майстри. Вдома вечорами все частіше лунають різдвяні пісні Френка Сінатри та Бренди Лі. А ось і настає та чарівна мить, коли всі домашні збираються разом, щоб нарядити красуню-ялинку. Прекрасна сімейна традиція, правда? А потім – приємний і відповідальний час обирання подарунків для найдорожчих, приготування святкових страв та наповнені світлою радістю та очікуванням див дні.

Звичайно, в кожної родини є свої святкові традиції, то що вже казати про різні країни? Саме тому в грудні всі наші теплі та затишні зустрічі ми присвячуємо святковим традиціям у різних куточках планети, а точніше в Україні, ОАЕ, Китаї та Тунісі.

Альона Орловська

event-manager

Ось і прийшла найбільш неспішна пора. Коли хочеться поринути в цю чарівну атмосферу підготовки до новорічних свят та насолоджуватися яскравими новорічними вогниками.

«Пора, коли хочеться вечорами гуляти містом, дивитися, як білі сніжинки вкривають землю, купувати подарунки рідним і друзям, наряджати ялинку і вже на повну відчувати наближення Нового року) Давайте з вами поринемо у святкову атмосферу з новорічними, всіма впізнаваними мелодіями, зігріємося смачним какао! У цьому місяці будемо розповідати про найцікавіші напрямки, а також про те, як там відзначають Новий рік, які існують традиції. Так само у нас весь місяць буде працювати «Пошта щастя». Тож кожен зможе підписати листівку своїм рідним і запечатати в красивий конверт, ну а «Пошта щастя» відправить їх адресатам»

Christmas Time!

Цього місяця всі наші зустрічі будуть не тільки теплими, але й святковими! Адже передноворічним і різдвяним настроєм потрібно насолоджуватись якомога довше! А ще на вас чекає безліч історій про те, як святкують Новий рік та Різдво в різних країнах.

Ви дізнаєтесь багато нового навіть про Україну! Наприклад, які страви вважаються обов’язковими на святковому столі у гуцулів і бойків, чим відрізняються традиції в різних куточках нашої прекрасної країни, які є найдавніші святкові пісні, вбрання та звичаї. Ух, готуйтесь! Буде ну дуже цікаво!

Ми обговоримо, чим же зайнятись на Новий рік в ОАЕ, адже від кількості розваг тут просто голова обертом. Святковий шопінг? Шаленої краси і масштабу феєрверки? Святкові вистави? Шоу-програми? О, так, Новий рік в ОАЕ – це завжди незабутньо і розкішно.

Звичайно, на зустрічі по Китаю ми поговоримо про те, що за місцевим календарем настає рік Свині і що це означає. Ви дізнаєтесь, які сюрпризи готує для нас ця тварина, в яких кольорах радять обирати вбрання на свята та що робити, щоб рік був щасливим і щедрим.

А ще ми розкажемо, як круто втекти від морозу в спекотне екзотичне літо! Куди? В Туніс! Окрім святкування Нового року на пляжі, ви зможете відвідати фестиваль ксарів (традиційних домівок берберів), адже він відбувається саме в січні. А ще ви зможете насолодитись місцевими традиційними стравами на новорічному столі – кус-кусом та баранячими реберцями. Як вам?


Всі зустріч починаються о 15:00.

Реєструйтесь, адже кількість місць обмежена:

Дата Направление Руководитель направления Куратор
07.12.2018 Україна Олеся Бутко Людмила Костильова
14.12.2018 ОАЕ Анастасія Ляхоцька Світлана Куцеконь
18.12.2018 Китай Анна Зборанська Ігор Пономарьов
21.12.2018 Туніс Катерина Артюх Степан Пилипчук

 

РЕГИСТРАЦИЯ ЗАВЕРШЕНА