Агентам

Bright Stay. Повернення улюбленої акції! Тепер за напрямками Єгипет, Туніс та Туреччина!

Єгипет – один з найпопулярніших серед українців туристичних напрямків. І завдяки туроператору Join UP! кількість єгиптофілів щороку зростає.

А що ж Туніс? Ця країна теж стрімко полонить серця мандрівників, які, одного разу побувавши тут, повертаються знову і знову. Туреччина ж – фаворит тих, хто любить літо і море! Порахуйте, скільки разів ви вже були у цій країні? І ми вирішили, що хочемо порадувати подорожами до цих країн не тільки наших туристів, але й агентів. Тому сьогодні – новина, на яку ви чекали! Ми оголошуємо про повернення однієї з ваших улюблених акцій – Bright Stay! Адже ми дуже любимо Єгипет та Туніс та Туреччину,  і хочемо, щоб ви знову і знову відкривали для себе ці країни разом з нами та втамовували свою жагу до пригод.


Bright Stay це акція, яка дозволить вам щотижня вигравати відпочинок в кращих готелях ЄгиптуТунісу та Туреччини. Як? Дуже просто:

  1. Щосереди ми називатимемо нові готелі, які беруть участь в акції.
  2. Ті агенти, які за тиждень акції забронюють найбільшу кількість номерів у названих готелях, отримають в подарунок 7 ночей відпочинку на двох з харчуванням. *
  3. Період бронювання – з середи по вівторок. Переможець минулого тижня і готель на наступний тиждень оголошуються в середу вранці.

Катерина Артюх

керівник напрямку Єгипет, Туніс та Туреччина

Як же приємно дарувати подарунки!

«Ми хочемо, щоб не тільки наші туристи заряджалися на відпочинку в ЄгиптіТунісі та Туреччині приємними емоціями і отримували яскраві враження, а й самі агенти мали таку можливість! І з акцією Bright Stay це зробити дуже легко!»