Агентам

Brennia Kottefaru на Мальдівах: новий вид задоволення

Якщо хочеться великої порції краси та релаксу, то один із найкращих рецептів – це вирушити в подорож на Мальдіви.

А якщо хочеться ще й чогось дуже особливого – тоді варто вибирати Brennia Kottefaru — зовсім-зовсім нове та дійсно вражаюче місце для відпочинку на омріяних островах. Тож давайте знайомитись ближче!

Brennia Kottefaru в деталях:

Місце: у самому серці атола Раа.
Трансфер: 40 хвилин на гідролітаку, тож красива пригода почнеться ще навіть до того, як ви потрапите до готелю.
Розмір острова: 12 га.
11 категорій вілл, тож вибрати є з чого!
188 вілл, і кожна продумана до дрібниць, щоб вам було затишно та приємно відпочивати.

До речі, Brennia Kottefaru пропонує класну акцію для своїх гостей!

Безкоштовний апгрейд категорії номеру!

Дати бронювання: 01.05 – 30.09.2021
Дати заїздів: 01.05 – 30.09.2021
Тип харчування: All inclusive

Євгеній
Хаджинов
керівник напрямку Мальдіви:

Brennia Kottefaru – це готель, що ідеально доповнив неймовірні пейзажі атола Раа.

«Тут подбали абсолютно про все: і про досконалий сервіс, і про затишок та спокій, за яким їдуть на ці острови, і про дуже сучасні, але водночас – екологічні матеріали, і про дуже смачну та корисну їжу. Тож сміливо можу сказати, що час, який ви проведете тут, стане красивою та вишуканою пригодою».

Олена
Рибакова
директор з розвитку бізнесу Brennia Kottefaru:

Готель на Мальдівах Brennia Kottefaru, що працює незалежно від січня 2019 року, дотримується концепції збереження природної краси мальовничого острова якомога недоторканішою, що дозволяє всім його гостям, яких в готелі дуже цінують, відчувати нерозривний зв’язок один з одним та навколишньою природою.

«Кожен з нас заслуговує на перерву та відпочинок. Настав час отримувати нові враження, і Brennia Kottefaru запрошує вас відчути гостинність наших людей на цьому ідилічному острові».

РАЙСЬКЕ ЗАДОВОЛЕННЯ

І, звісно, опис цього місця не буде повним, якщо ми не розкажемо вам про його особливості та фішки.
ЗАДОВОЛЕННЯ 1: МІСЦЕ

Вибираємо віллу:

  • BOUGAIN VILLA (площа 79 кв. м, усього 10 вілл). Ці вілли розміщені в середині острова. Оформлені в золотисто-коричневих тонах, що так гармонійно доповнює світанкові години, та час, коли сонце сідає.
  • BEACH VILLA (площа 143 кв. м, усього 47 вілл). Ідеальне розташування прямо на пляжі, щоб океан було видно звідусіль.
  • BEACH POOL VILLA (площа 159 кв. м, усього 30 вілл). Для тих, хто дуже любить воду – тут поруч і басейн, і океан.
  • DELUXE BEACH POOL VILLA (площа 198 кв. м, усього 14 вілл). Неподалік від пляжу, ці делюкс вілли полонять усіх, хто любить розкішний відпочинок.
  • 2 BEDROOM FAMILY BEACH POOL RESIDENCE (площа 379 кв. м, усього 2 вілли). Ваша неймовірна резиденція на березі океану для всієї родини.
  • WATER VILLA (площа 11 кв. м, усього 20 вілл). Розташовані в мальовничих лагунах острова.
  • WATER POOL VILLA (площа 130 кв. м, усього 20 вілл). Також розсіяні в затишних місцях у лагунах.
  • DELUXE WATER POOL VILLA (площа 143 кв. м, усього 40 вілл). Розкіш + розташування прямо у лагуні – ось наша улюблена комбінація.
  • WATER POOL SUITE (192 кв. м, усього 3 вілли). Унікальні люкси цього готелю з басейном.
  • TWO BEDROOM WATER POOL RESIDENCE (площа 420 кв. м, усього 1 вілла). Ідеальний варіант для красивого відпочинку всією сім’єю.

ЗАДОВОЛЕННЯ 2: ЇЖА

Готель пропонує своїм гостям широкий вибір смачної їжі та напоїв. Завжди свіжі продукти, велика кількість морепродуктів, хороший бар… Вам залишилось лише вибрати, де і коли ви хочете поїсти: вечеря в номері, бари, ресторани a la carte та ресторани, що працюють за системою «шведський стіл».

LIME RESTAURANT. Головний ресторан курорту пропонує страви протягом усього дня за системою «шведський стіл»: сніданок, обід і вечеря.
LA PELA. Кафе і бар біля басейну. Тут можна одночасно насолоджуватись відпочинком біля басейну, легкими закусками та освіжаючими напоями.
SING SING. Караоке-бар, де на вас чекають смачні наїдки, а також великий вибір пісень, які ви зможете заспівати з друзями.
SPORTS BAR. Бар для тих, хто максимально піклується про своє здоров’я навіть під час відпочинку.
MANTA. Ресторан азійської кухні. Неймовірні екзотичні страви східної кухні чекають на вас.
SUNSET GRILL. BBQ-бар. Улюблені страви прямо з вогню – оце так насолода!

ЗАДОВОЛЕННЯ 3: ПОВНИЙ РЕЛАКС ТА РОЗВАГИ

Курорт запропонує на вибір безліч веселих та захопливих заходів та розваг, щоб ви сповна насолодились своїм відпочинком на острові.

ETERNITY SPA. Центр оздоровлення та краси. 18 процедурних кабінетів, де на вас чекають різні види масажів та інших процедур, що допоможуть зберегти красу та молодість.
WATERSPORTS CENTRE. Для закоханих у водні види спорту. Каякінг, каное, обладнання для підводного плавання та прогулянок на човнах, дайвінг, снорклінг… Розваг вистачить на кожен день відпочинку!
LEISURE & RECREATION. Тут є всі можливі послуги, які вам можуть знадобитись під час відпустки: дитячий клуб з ігровою зоною на відкритому повітрі, головний басейн, дитячий басейн, тренажерний зал та фітнес-центр, дайвінг-центр, тенісний корт, фотостудія, послуги няні, послуги прання, обмін валюти – усе, щоб подорож була максимально комфортною.
HAPPENINGS. Плануєте особливу подію, святкування чи просто хочете весело провести вечір? Тоді до ваших послуг: шоу-програми, танцювальний клуб, організація святкування весілля, річниці чи пропозиції одруження – просто скажіть про ваші побажання.

Власне, що тут ще додати? Тож вибирайте прямо зараз свій тур на Мальдіви разом з Join UP!