Агентам

Brave Tour: маленькі великі перемоги

Наприкінці лютого життя всіх українців змінилось. Для кожного почався свій Brave Tour: хтось поповнив лави наших неймовірних і незламних захисників, хтось приєднався до волонтерів, які 24/7 знаходять все необхідне для перемоги, хтось ініціює важливі проєкти та шукає нові можливості.

МАЛЕНЬКІ ВЕЛИКІ ПЕРЕМОГИ

Нашим внеском у спільну боротьбу стала вірність улюбленій справі. Ми сумлінно працювали, аби наші співвітчизники могли вільно та безпечно відвідувати інші країни: спочатку – шукаючи спокійного прихистку, а ближче до літа – для перезавантаження та відновлення сил. Адже для багатьох людей відпочинок біля моря спекотної пори року – це традиція, якої чекають з нетерпінням.

Ми дякуємо вам за вашу відданість і сміливість: за кожного туриста, якому ви допомогли оздоровити дітей або вивезти родину в безпечне місце, за кожен прояв турботи, любові, уваги до людей, за щире бажання допомогти українському бізнесу і зберегти туризм. Сьогодні ми хочемо підвести підсумки пройденого шляху та відзначити кожну маленьку, але таку цінну, перемогу.

  • 150 ~ тисяч туристів відпочили з Join UP! загалом за сезон з 01.06 по 30.09.2022, серед них:
  • 10 ~ тисяч туристів вирушили в автобусні тури. Трійка лідерів за відвідуваністю виглядає так: Туреччина – 36%, Болгарія – 19%, Чорногорія – 10%.
  • 12 ~ тисяч мандрівників знайшли комфортне та безпечне місце для життя у країнах, до яких попрямували самостійно, зокрема й завдяки програмі «Як удома». Тут трійка лідерів трохи відрізняється: Туреччина – 19%, Болгарія – 18%, Іспанія – 15%.

Наші неймовірні агенти надсилали заявки з багатьох куточків України і працювали навіть у містах, де було неспокійно з перших днів повномасштабного вторгнення. Найбільше заявок ми отримали з таких міст:

Київ
Харків
Дніпро
Одеса
Львів

Звичайно, ми не будемо порівнювати ці цифри з нашими досягненнями до повномасштабного вторгнення, та все ж вони змушують наші серця битися частіше. Адже кожен тур – це не тільки внесок в економіку країни, але й позитивні емоції від подорожі, яскраві враження, які нам усім зараз дуже необхідні.

ПІДКОРЮЮЧИ НОВУ ВЕРШИНУ

Ми хотіли підбадьорити та висловити свою вдячність тим з колег, хто так багато сил вкладав у роботу в цей складний час, тому разом з нашими лідерами продажів вирушили у неймовірний Brave Tour до українських Карпат.

Для нас ця подорож стала символічною, адже, попри всі складнощі маршруту, крок за кроком ми піднялися на найвищу точку України – Говерлу. Ми віримо, що в мирному щасливому майбутньому нам підкориться ще не одна вершина!

Ваші відгуки:

Наталія
Алексеєнко

«Я насолоджувалася кожною миттю туру. Сходження на Говерлу стало для мене чимось надзвичайним! Я це зробила і, здається, стала сильніше духом, а зараз це дуже важливо»

Андрій
Благодір

«Після мандрівки дійсно відчувається натхнення та енергія. Я навіть завершив усі справи, які давно відкладав на потім!»

Наталія
Триф‘як

«Це було прекрасне перезавантаження, відпочинок від повітряних тривог, можливість по-новому побачити український курорт, отримати порцію натхнення та чітко усвідомити, що наш туризм живе»

Колеги, ми пишаємося кожним із вас. Незважаючи на всі складнощі, ми раді долати цей шлях пліч-о-пліч з вами. Із нетерпінням чекаємо на перемогу і наші нові звершення у мирному майбутньому. Ваш Join UP!