Агентам

Болгарія: зимова казка для дітлахів

Зима – це та пора року, яка в кожного з нас асоціюється з дитинством. Санчата, на яких спускаєшся з гірки стільки разів поспіль, що аж голова трошки обертом. Гра в сніжки – ну хто не любив пожбурляти снігові кульки з друзями? А ці незабутні відчуття – коли вперше прийшов на ковзанку і намагаєшся приборкати ковзани? І скільки радості, коли нарешті починає виходити! Так, сніжна зима – це те, що моментально повертає нас у безтурботне та веселе дитинство. Тож чому б не подарувати цілу гору яскравих вражень від цієї пори року своїм діткам та не відправитись разом з ними до Болгарії? Тим паче що і малечі, і її батькам тут є чим зайнятись.

БЕЗТУРБОТНЕ ДИТИНСТВО

Знаємо – інколи відпочинок з дітьми може стати суцільним стресом, але не в Болгарії. У цій країні навіть на гірськолижних курортах подбали про те, щоб і малеча була задоволена, і батьки могли розслабитись та насолодитись зимою.

Ми підготували для вас невеличку корисну шпаргалку:

Недовгий переліт – важливий пункт для тих, хто відпочиває з дітьми. Усього 2 голини льоту, короткий трансфер до курорту – і все!

Хороший клімат. Звісно, всі батьки прагнуть, щоб їхня дитина не тільки відпочила, але й оздоровилась. Тут гірська Болгарія – це справжня знахідка, адже місцевий клімат – чудовий, а повітря без перебільшення – цілюще.

Харчування. Є велика ймовірність, що після відпочинку в Болгарії ваші діти самі почнуть просити щось овочеве на обід та вечерю – місцеві страви рясніють овочами і тут їх готують ну дуже смачно.

Чудові місця, щоб навчити дитину кататись. На всіх трьох курортах – Банско, Пампорово, Боровець є хороші пологі траси, де дитина може спробувати себе у катанні на лижах.

Школи з катання. Якщо ви хочете, щоб вашу дитину навчили кататись на лижах професіонали, то і це легко зробити, адже при багатьох школах є інструктори, що закохають малюків у цей вид спорту і в форматі гри навчать азам катання.

Крита аквазона. Круто ж поєднати і зимові розваги, і водні! У готелі Astera Bansko Complex & Spa у Банско є аквазона з басейнами, джакузі, водяною печерою, водоскатами – чудова розвага для всієї родини.

Ковзанка. Ще одна класна можливість весело відпочити всім разом – велика ковзанка у Банско. А коли ви востаннє стояли на ковзанах?

Ясла. У Боровці є ясла для найменших мандрівників. Тут за малюками приглянуть у той час, коли ви підкорюєте нові траси.

Дитячий садок. На курорті Пампорово працює хороший дитячий садок, де ваші дітки зможуть гратись з однолітками, доки ви катаєтесь.

Велика готельна база дає змогу вибрати на популярних гірськолижних курортах саме те, що вам потрібно: готель, де є послуги няні, дитяче ліжечко, спеціальні стільці у ресторані, ігрові кімнати та міні-клуби…

Анна
Самсоненко
керівник
напрямку Болгарія

«Болгарія – це чудовий варіант сімейного відпочинку як влітку, так і взимку. Тут усе чудово продумано для тих, хто відпочиває з маленькими дітьми: у ресторанах є дитяче меню, у гірськолижних школах – заняття для дітей, у готелях – весь спектр послуг, щоб батькам було максимально зручно та комфортно. То чому б не вирушити всією родиною на відпочинок у горах, щоб на повну насолодитися цією зимою?»

БОЛГАРІЯ В ДЕТАЛЯХ

І щоб допомогти вам запланувати подорож, нагадаємо, що Болгарія з Join UP! це:

  • Літаємо на крилах SkyUp з Києва до Софії з 23.12.20 до 27.01.21 щосереди та щосуботи.
  • Безкоштовне перевезення 1 комплекту лижного спорядження, а також багажу – разом до 23 кг.
  • Автобусні тури з Києва стартують 29.12.20. Їздимо щосуботи та щосереди.
  • Запропонуємо тури до ваших улюблених зимових курортів: Банско, Боровець, Пампорово.
  • Маємо чудовий вибір готелів на будь-який смак.

Забронювати тур

Заплануйте для себе і своїх дітлахів фантастичну зиму та вибирайте тур до Болгарії разом з Join UP!