Агентам

Beginner to winner – від початківця до переможця!

У світі існує безліч бонусних програм, але зазвичай їхня основна мета зводиться до того, щоб клієнти купували якомога більше, тобто вони орієнтовані виключно на економічну вигоду. На нашу думку лояльність вимірюється не тільки показниками продажів, а скоріше лежить в площині довірчих, дружніх стосунків. Для нас дуже важлива лояльність до компанії, до команди однодумців і, звичайно ж, до самого бренду. Саме тому як додаток до комісійної програми і бонусної програмі YES! туроператор Join UP! запускає програму лояльності Beginner to Winner, пропонуючи агентам пройти шлях від початківця до переможця.

m.daineko (2) Марина Дайнеко

Хочу висловити вам вдячність за підтримку і довіру, а також за ту активність, з якою ви берете участь в програмі. Нам дуже приємно бачити ваші успіхи і перемоги!

«Ми бачимо як ви зростаєте разом з нами і досягаєте нових висот. Попереду ще багато цікавого! Протягом року ми будемо намагатися дивувати і радувати вас»

Програма привілеїв

В основі програми Beginner to Winner лежать особливі привілеї, які отримує кожне агентство, просуваючись східцями вгору і заробляючи собі додаткові бонуси за гарні результати продажів на кожному етапі. Ми враховуємо сезонність продажів, регіональну приналежність кожного агентства, чисельність населення у вашому місті, щоб максимально об’єктивно оцінювати критерії, за якими ви досягає чергового рівня: Start UP!, Beginner, Cruiser, Leader та заповітний Winner.

Крім цього, ми проаналізували поведінкові фактори, склавши унікальний портрет і стратегію розвитку кожної з групи агентів. Для нас важливо розуміти потреби агентства на всіх етапах розвитку, щоб діяти спільно і створювати унікальні заходи. Так, наприклад, для категорії Start UP! цінними будуть семінари та навчання навичкам роботи в системах бронювання або ж короткий екскурс у роботу з сайтом. Для цієї категорії проводяться персональні зустрічі з кураторами, які розповідають про переваги роботи з туроператором і про можливі нюанси, що очікують новачків на старті. Категорії Beginner ми допоможемо подолати брак знань за напрямками під час регіональних зустрічей, ЧайTime, семінарів і вебінарів. Для категорій Cruiser і Leader передбачені програми навчання, майстер-класи та тренінги з продажу та побудови власного бізнесу. А от категорія Winner, що складається в основному з «лідерів думок», заслуговує на особливу ​​програму привілеїв – запрошень на закриті заходи високого рівня, а також сама є джерелом знань і натхнення для новачків, які перебувають на початку шляху.


Призначення критеріїв за територіальним розподілом:

1 Група агентств Київ
2 Група агентств
(міста вильоту)
Харків, Львів, Одеса, Запоріжжя, Дніпро, Мінськ
3 Група агентів Херсон, Миколаїв, Вінниця, Кишинів, Брест, Гродно, Гомель
4 Група агентів інші міста України, Білорусі та Молдови
Група агентів Умови $ (обіг)*
Winner 1 1000 420 000
2 900
3 800
4 750
Leader 1 550 300 000
2 450
3 400
4 350
Cruiser 1 350
2 300
3 280
4 250
Beginner 1 210
2 190
3 170
4 150
Start UP! 1 130
2 120
3 110
4 100

Враховані тури: ONLY TICKET, Відпочинок, Екскурсійні тури, Комбіновані тури, Квитки, виключені інфанти.

Крок за кроком

Дані рейтингу для кожної окремої категорії відображаються в особистому кабінеті агентства. Тут же вказано місце в рейтингу в рамках категорії, кількість заброньованих туристів за останні 365 днів, а також необхідні плани продажів для досягнення наступного рівня. На кожному етапі кількість бонусів зростає, змінюється й розмір комісії – так ми фіксуємо всі щаблі розвитку агентства.

Beginner to Winner Start UP! Beginner Cruiser Leader Winner
Навчання
On-line webinars
Cезонні зустрічі (відкриті семінари)
Чай Time
Відвідування закритого стенду Join UP! Inside
Cезонні зустрічі (закриті семінари)
Бізнес-сніданки Quiz UP!
Roadshow
Workshop з керівниками
“Теплі зустрічі” з готелями
Участь у Fam trip VIP&MiCE
Депозит на Fam trip в Туреччину в розмірі 150$***
Депозит на Fam trip в Єгипет в розмірі 150$***
Депозит на Fam trip за будь-якому напрямку Join UP! 600$ (в разі якщо вартість туру перевищує депозит, різниця оплачується агентом самостійно)***
Start me UP! зустріч з куратором
Унікальні переваги
Персональний куратор
“win – win box” (сувенірна продукція бонусної програми YES, найкраще з наших колекцій для літнього і зимового сезону)
Закриті заходи
Знижка на Workshop, Promo Tour 10% 20%
Бонуси YES! x2 за продаж квитків на регулярні рейси а/к SkyUp
Особливі умови вступу в мережу Join UP! to travel
Майстер-класи в рамках програми Grow UP!
Виділена лінія дозвону для winners (додатковий сервіс для оперативного вирішення ваших питань)
Церемонія Winner
Подорож Signature Collection для перших 10 winners за підсумками року
Спеціальні номінації за підсумками року. Найвищий середній чек, leader of technology, найвищий результат соло агентства, найвищий результат серед агентів категорії 1, 2, 3, спеціальні номінації від партнерів і т.д.
Green Card на участь в церемонії Winner для 10 кращих агентів категорії Leader за критеріями: 1) динаміка зростання протягом року 2) середній чек 3) експертність за напрямками

Термін дії програми з 01.02.19 по 31.01.2020

*Не враховуються групи агентів з об`єднанними логінами
**Для агентів мережі Join UP! to travel діє окрема програма Beginner to Winner.Franchise Edition 2019.

*** при утриманні позиції 3 міс.

Детальніше про бонуси, які дає програма лояльності Beginner to Winner, дізнайтеся у свого куратора.