Агентам

Barcelo Maya Riviera 5*. Мексиканська розкіш!

Ми дуже любимо дізнаватись про відкриття нових крутих готелів. Ми навіть святкуємо такі події і завжди з великою радістю розповідаємо вам про них. Чому?

Тому що це означає, що у вас тепер буде ще більше улюблених місць для відпочинку. Що ж, сьогодні нам з вами знову є що святкувати – у Мексиці вже у грудні відкривається новий готель Barcelo Maya Riviera 5*. Вважаємо, що найкращий спосіб відсвяткувати це – одразу забронювати в ньому відпочинок. Як вам така ідея?

Перед тим як розказати про новий готель, нагадаємо, що Мексика з Join UP! це:

  • Зручна польотна програма на крилах Air France, Turkish Airlines, Lufthansa.
  • Просто неймовірна та насичена екскурсійна програма. З нами ви станете справжніми експертами з Мексики.
  • Великій вибір чудових готелів на ваших улюблених курортах. Один Barcelo Maya Riviera 5* чого вартуватиме!
  • Постійні акції та приємні сюрпризи. Тож стежте за новинами!

ПІДБІР ТУРУ

Barcelo Maya Riviera 5*

Ну а тепер – про головного героя сьогоднішнього дня – готель Barcelo Maya Riviera 5*! До його відкриття ще кілька місяців, але у нас вже є багато причин його любити. Яких? Ось лише кілька:

  • Доступ до всієї інфраструктури Barcelo Maya Grand Resort. Що це означає? Що ви будете жити в одному готелі, а користуватися усіма послугами усіх шести готелів комплексу.
  • Готель працює за концепцією Adults Only та All Inclusive. Ви й без нас знаєте, що це – гарантія спокійного та розкішного відпочинку. Ніякого галасу і метушні через дітлахів та чудовий сервіс.
  • Де розташований цей красень? На прекрасному пляжі 2 км завдовжки, всього за 75 км від міжнародного аеропорту Канкуна (читайте: менше години після прильоту – і ви вже в готелі) і за 20 км від курортів Плайя-дель-Кармен. Готель розташований недалеко від головних туристичних цікавинок регіону – тож прогулятись вам точно буде де.
  • У готелі 850 номерів категорій Junior Suite та Suite. І в кожному номері є все необхідне для спокійного та красивого відпочинку.
  • Усе для бізнесменів. Дуже часто люди, що мають бізнес, хочуть суміщати відпочинок і роботу. Тому в готелі продумано все для плідної праці і навіть для проведення, масштабних конференцій – саме тут на вас чекає конференц-центр, що вміщує до 7000 осіб. Тож не стримуйтесь і влаштовуйте великі заходи!
  • Смачна їжа. У готелі для вас працюватимуть 5 ресторанів: 4 ресторани з обслуговуванням по меню, де можна скуштувати страви французької, японської, італійської та мексиканської кухні; і один ресторан з обслуговуванням в режимі шведського столу з міжнародними стравами. А ще – 5 чудових барів.
  • Premium Level. Додатковий набір послуг, який ви можете замовити. Відпочивайте не просто розкішно, а по-королівські!

Алла Шевченко

керівник напрямку Мексика

Мексиканці про себе кажуть так:

«Мексиканці, ми і є душа нашої країни. Мексика – весь сенс нашого існування. Дякуємо, що розділили з нами нашу гордість і любов до Мексики!

Дуже люблю цю фразу, яка так точно пояснює менталітет цього дивовижного народу.  А стосовно нашої сьогоднішньої теми, хочу додати трохи про місце, де розташований новий готель. Рив’єра Майя – цей курорт вважають справжньою перлиною туристичного узбережжя півострова Юкатан. Це більше ста кілометрів пляжів з білим пісочком і лагунами, прекрасні можливості для любителів дайвінгу та водних видів спорту, розкішні п’ятизіркові готелі для найвибагливіших мандрівників, велика кількість ресторанів і барів з розмаїттям страв місцевої та міжнародних кухонь. Усе це і багато іншого чекає на туристів, які приїжджають сюди з усього світу»

Ну, що святкуємо відкриття нового готелю разом у Мексиці? Тоді бронюйте тур та насолоджуйтесь відпочинком разом з Join UP!