Агентам

Баку: Східний характер. Західні тенденції

Баку – це місто, яке дивує своїми контрастами. Тут зовсім поруч можуть розташовуватись будівля, якій кілька сотень років, і надсучасний височенний хмарочос. Це місто, де можна піти на пляж та досхочу накупатись в морі, а потім – завітати на виставку, у ресторан чи клуб. Це місто, де ви зможете відчути дух сходу – з його традиційністю, візерунками, культурними особливостями, і водночас – відкритість до нового та сучасного, що разом дає чудовий результат!

Ми хочемо, щоб ви ближче познайомились з Баку та й в цілому з Азербайджаном. Тому вже традиційно підготували для вас все – вам залишилось лише визначитися з датою подорожі.

Азербайджан з Join UP! це:

  • Щоденні вильоти з Києва на регулярних рейсах.
  • Великий вибір готелів. Наприклад, радимо:
Abu Arena 4* ART Gallery Hotel 5*
Park Inn By Radisson Hotel 4* Intourist Hotel Autograph Collection 5*
Holiday Inn Hotel 4* Boutique 19 Hotel 4*

ПІДБІР ТУРУ

  • Цікаві екскурсії, які відкриють для вас зовсім незвичний і неочікуваний Азербайджан.

 

Ліна Дударенко

керівник напрямку Азербайджан

Азербайджан був для мене справжнім відкриттям, адже тут так красиво і так логічно переплітаються давні традиції та сучасні тенденції, що стрімко змінюють країну.

«Тут можна вдень сходити в музей, де зберігаються стародавні скарби, а ввечері – піти в нічний клуб, де виступають діджеї зі світовим іменем. Тож раджу і вам досліджувати Азербайджан та відкривати для себе цю країну разом з нами»

5 причин сказати в Баку «WOW!»

  1. Дівоча башта. Ця будівля вважається символом міста, але цікава вона не цим, а тим, що достеменно про неї ніхто нічого не знає – ні її точний вік, ні для кого її будували. Звісно, через це вона обростає легендами і переказами. Цікаво, скільки історій про неї будете знати ви, коли повернетесь з Баку?
  2. Музей килимів. І тут знову звернемо вашу увагу на архітектуру – сам музей побудований у вигляді закрученого килима з характерними візерунками. А що ж на нас чекає всередині? 14 000 килимів! І в кожного з них – своя історія та особливості, і це дійсно цікаво.
  3. Мечеті та замки. Вони у Баку дуже красиві! Особливо варто звернути увагу на мечеті Тезепир та Бібі-Ейбат. А ще вас точно не залишить байдужими палац Ширваншахів – старовинна резиденція правителів Азербайджану, що будувалася впродовж чотирьохсот років.
  4. Базар Яшил. Це найбільший ринок Баку. Його назва перекладається як «Зелений базар», і це те місце, де просто очі розбігаються від асортименту! Місцеві солодощі, гранати та інжир, найрізноманітніші горіхи та сухофрукти. І все таке красиве – мимоволі робиш десяток фото для Instagram і купуєш купу всього!
  5. Колесо огляду. Воно зачаровує вас кількома моментами: його висота – 60 метрів, і стоїть колесо на самому березі моря, тож краєвиди тут відкриваються неймовірні. Якщо у вас в планах – освідчитись коханій людині, то це точно варто зробити тут – на височині!

Не забудьте, що окрім цього у Баку чудові пляжі! Тому міксуйте відпочинок біля моря з відвідуванням цікавезних місцин. Готові досліджувати Азербайджан? Тоді прямо зараз обирайте тур!