Агентам

Австрія: плануємо сніжну зиму!

Сьогодні є кілька приводів поринути у мрії про красиву засніжену зиму в Австрії та уявити, як ви стрімко спускаєтесь на лижах чи сноуборді гірськими схилами.

Яких? По-перше, так легше переносити спекотну погоду – з думками про сніг та відчуття швидкості, з яким несешся трасами, відточуючи навички катання і насолоджуючись неймовірними місцевими пейзажами.

А по-друге, ми всі так скучили за Австрією, що планувати подорож сюди – це особливе задоволення. Хіба ні? Тож не будемо собі в ньому відмовляти! Тим паче що ми вже все підготували для вашої комфортної подорожі.

Зимова Австрія з Join UP! це:

  • Зручна польотна програма на крилах SkyUp. Літаємо Київ – Зальцбург – Київ: 26.12.22, 02.01.22, 09.01.22 і з 15.01.22 кожної суботи до 26.02.22.
  • До речі, для вашої зручності до вартості авіаперельоту вже включене перевезення багажу, вагою до 23 кг і гірськолижного обладнання.
  • Ми запропонуємо вам відпочинок на ваших улюблених курортах та подбаємо, щоб ціна туру була приємною.
  • Хороший вибір готелів на будь-який смак.
  • Для зручності ми зібрали всі правила в’їзду за посиланням*.
Олександр
Поліщук
керівник напрямку Австрія:

Австрія – здавна відомий напрямок для тих, хто не уявляє свого відпочинку без катання на лижах: різноманітні курорти, де з великим задоволенням зможуть покататись і новачки, і просунуті спортсмени, хороша інфраструктура, щоб під час відпочинку тільки насолоджуватись та нічим не перейматись, помірні ціни, чудові готелі, смачна їжа.

«Ну що ще потрібно для ідеального зимового відпочинку? Тож плануйте нову подорож уже зараз!»

ВИБИРАЄМО КУРОРТИ

Цель-ам-Зее

Усе найкраще одразу – це про цей курорт. Тут можна насичено та весело провести час, навіть якщо ви не катаєтесь на лижах, а просто хочете насолодитись зимовим відпочинком. Численні красиві старовинні будинки розкажуть вам історію цього давнього міста, а кожна прогулянка тут стане особливою пригодою. А ще звісно ж, шопінг та їжа! О, так! Залиште багато часу для цих розваг. Сучасні магазини чергуються з традиційними сувенірними крамницями і універмагами, а величезна кількість найрізноманітніших закладів підкорить будь-якого гурмана: тут вміють поєднувати інтернаціональні кулінарні шедеври з традиційною кухнею та місцевими продуктами. Apreski та нічне життя точно сподобаються тим, хто полюбляє вечірки і планує відпочивати великою компанією друзів. Так, тут є абсолютно все: запаморочливої краси краєвиди, багато кафе, ресторанів, магазинів і навіть казино! А ще фішка курорту – залізниця, яка була побудована ще у 1875 році. Нею можна дістатися до сусідніх курортів і максимально всотати в себе всю красу Альп, спостерігаючи за краєвидами з вікна поїзда.

Що ще варто знати про це місце? На вас чекають неймовірне повітря та кришталево чиста вода озера Цель. А ще саме тут прокладена легендарна канатна дорога Schmittenhöhe – сучасна гондола дизайну Porsche доставить вас на вершину гори. Звісно, для охочих покататись, теж є багато цікавого: місто примикає до схилів Schmittenhöhe, що дарує широкі можливості для занять лижним спортом. На курорті пропонується великий вибір лижних трас, від простих до складних, лижні школи навчать основам і допоможуть вам покращити навички. Досвідчені ж лижники зможуть оцінити червоні і чорні траси. Подорожуєте з дітьми? Чудово! Їм точно сподобається XXL Fun Slope і сніговий парк. Тож цей курорт – просто must visit цієї зими.

Капрун

Капрун – миле затишне містечко, яке зачаровує своїм колоритом. Чудовий вибір для сімейного відпочинку. Цей курорт підійде для тих, хто любить поєднувати спокійний відпочинок з прогулянками та SPA і можливість виділити кілька днів на те, що б поганяти на лижах, адже місто вдало розмістилось приблизно за 20 хвилин їзди від підніжжя льодовика Кітцштайнгорн. А ще тут є TAUERN SPA, де ви зможете розслабитися у панорамному басейні з приголомшливим видом на Альпи, а також насолодитися сауною, масажем і процедурами – ідеальний план після катання, чи не так?

Бад-Гаштайн

Одразу почнемо з цікавенького – цей курорт називають «Монте-Карло в Альпах» через його архітектуру, тож підозрюємо, що тут ви точно захочете зробити купу фотографій. А ще повітря! Про нього варто сказати окремо, адже воно тут цілюще і таке, що ви будете насолоджуватись кожним подихом. Хочете трохи релаксу? Бад-Гаштайн із задоволенням запропонує вам SPA-процедури, якими славиться цей регіон. Ну і, звісно, кілька слів про розташування: долина Гаштайнер розкинулась аж на 40 км і розташована між високими піками національного парку Високий Тауерн та Італією на півдні, серед незайманої природи. Тож недивно, що цей курорт – у топі в мандрівників вже багато століть.

Бад-Гофгастайн

Це курортне містечко розкинулося у дуже живописній місцині, де долина розширюється. Бад-Гофгаштайн однаково популярний у любителів спорту та тих, хто віддає перевагу розслабленому відпочинку. Сюди приїжджають і сім’ями, і великими компаніями друзів. Крім того, тут є центр лікування з великим SPA-центром, тому відпочинок буде не тільки насиченим, але й оздоровчим.

Заальбах, Гінтерглемм

Ці два курорти розташовані на відстані 3 км один від одного. І ми впевнені, що у них є всі шанси стати вашими улюбленцями. Тут ви знайдете гірськолижні траси на будь-який смак: для екстремального катання на майже пласких, рівних і широких, сонячних на південних схилах і тінистих на північних. Головна особливість гірськолижного курорту – перетин трас різної складності. Велика кількість цікавих спусків дозволяє лижникові цілий день кататися на околицях, не використовуючи двічі один і той же підйомник.

Насолоджуйтесь цією зимою на повну та плануйте подорож до Австрії разом з Join UP!.


*Інформація актуальна на момент публікації.