Агентам

Албанські канікули. Даруємо відпочинок за бронювання!

Так-так, ми знаємо, що для багатьох літо – це дуже активний період, коли навіть немає часу подумати про відпочинок, а не те щоб його спланувати.

Ну що ж, ми взяли ці клопоти на себе і зробили все, щоб після гарячого у всіх сенсах високого туристичного сезону наші агенти могли відпочити і насолодитись всіма принадами і красою Албанії.  Тож сьогодні нагадаємо, чому варто їхати до цієї країни, і розкажемо, які сюрпризи для вас підготували.

Албанія з Join UP! це:

  • Зручна польотна програма з вильотами:
  • Київ – Тирана кожної суботи та понеділка/четверга на 7-14 і 10-11 ночей з 01.06  (авіакомпанія SkyUp).
  • Мінськ – Тирана кожного вівторка/п’ятниці на 7-14 ночей з 31.05 (авіакомпанія BELAVIA).
  • Великий вибір готелів на будь-який смак на всіх популярних курортах країни.
  • Чудові екскурсії, які розкриють вам найдивовижніші місця Албанії і навіть сусідніх з нею країн. Популярними у наших туристів є, наприклад, екскурсії до Круї, джерела Блакитне око та заповідника Бутрінті та до Македонії.
  • Постійні акції, подарунки та вигоди. Тож, зустрічайте нашу нову акцію!*

Марія Краєва

керівник напрямку Албанія

Ми дуже добре знаємо, що літо для наших агентів – спекотна пора не тільки через температуру за вікном.

«Купа роботи, безліч заявок, десятки мейлів та телефонних дзвінків щодня… знаємо, що як би ви не любили свою роботу, але після кількох місяців в такому режимі дуже важливо відпочити та набратися сил для нових звершень. Тому ми вирішили подарувати відпочинок в чудовій Албанії тим агентам, які так продуктивно і активно проводять літо»

З Албанії з любов’ю

Чим зайнятись в Албанії? Ну, варіантів багато, і всі вони дуже привабливі! Наприклад:

  1. Їсти морепродукти. Рибні лавки в Албанії ломляться від найсвіжішого улову. Та й у ресторанах і кафе вам запропонують чудовий вибір. Креветки у вершковому соусі, мідії в горщику, кальмари в клярі, восьминоги на грилі… складно вибрати щось одне! Та, власне, й навіщо? Куштуйте щодня щось нове!
  2. Насолоджуватись морем. В Албанії приголомшливої чистоти море і прекрасні пляжі, тому, якщо відпочинок на березі моря – ваш варіант, то вам неодмінно варто приїхати саме сюди. Яке море оберете – Адріатичне чи Іонічне? До речі, середня температура води в морях влітку – +25.
  3. Не вірити своїм очам! Адже в Албанії дійсно багато дивовижних місць, де ви скажете: «Wow!»: фортеця Круя, Берат – 2400-річне «місто-музей», дійсно захопливий етнографічний музей, джерело Блакитне око, панорами Дурреса та місцевий амфітеатр, побудований в II столітті н.е., місто Влера, яке називають «перлиною двох морів», тисячі бункерів, Албанська Рів’єра і ще багато-багато знакових місць.
  4. Зайнятись дайвінгом. Де? У морському парку «Карабурун-Сазан». Тут ви зможете побачити під водою кораблі Стародавньої Греції, Стародавнього Риму та періоду Другої світової війни, і, звичайно, різноманітних підводних мешканців. А якщо любите водні та піші прогулянки – то зможете насолодитися без перебільшення приголомшливими місцевими краєвидами.

Так, в Албанії у вас буде ціла купа справ, і головна з них – класно відпочити та набратися сил! І Join UP! вам у цьому максимально допоможе!


*Акція починає діяти з 20.06.2019