Агентам

Албанія з нотками Греції

Деяким країнам ну дуже пощастило з сусідами! Наприклад, Албанії – з її красивою сусідкою Грецією. Чи то Греції – з такою гостинною та цікавою подругою?

З Албанії до Греції можна вирушити на невеличку подорож морем, щоб там відвідати знакові та популярні місця, уявити, як жили боги на Олімпі, з’їсти фірмового грецького салату і попрямувати на кораблику назад до Албанії, де на вас чекає тихий затишний відпочинок. Хочете поєднати відпочинок в Албанії з екскурсіями до Греції? А дізнатись про «грецькі» місця в Албанії? Тоді вже зараз обирайте тур!

Спочатку ж нагадаємо, що Албанія з Join UP! – це:

  • Зручна польотна програма з вильотами:
    • Київ–Тирана кожної суботи та понеділка/четверга на 7-14 і 10-11 ночей з 01.06.2019 (авіакомпанія SkyUp).
    • Мінськ–Тирана кожного вівторка/п’ятниці на 7-14 ночей з 31.05.2019 (авіакомпанія BELAVIA).
  • Великий вибір готелів на будь-який смак на всіх популярних курортах країни.
  • Чудові екскурсії, які розкриють вам найдивовижніші місця Албанії і навіть сусідніх з нею країн. Ось про них ми розкажемо сьогодні більше. Знаємо, як ви на них чекали!

Марія Краєва

керівник напрямку Албанія

Знаєте, де люблять тусити греки? Так, в Албанії. Тому що це вже все ж таки подорож до іншої країни, ціла маленька пригода та завжди приємні ціни.

«А у греків натомість дуже багата і цікава історія, свої особливі страви та атмосфера. Тому ми вирішили, що ми просто зобов’язані зробити для вас цікаві та надихаючі екскурсії до Греції з Албанії. Ось так за один раз ви поповните свою карту подорожей одразу на дві країни та дізнаєтесь про албанську та грецьку культури!»

Легенди Греції та Албанії

То що ж ми для вас приготували? О! Ну дуже приємний сюрприз! Тури до Албанії з двома включеними екскурсіями, присвяченими відносинам цієї країни з Грецією. Тож що на вас чекає?

  • Цікава прогулянка Сарандою. Уже сама назва курорту навіює думки про заквітчані тераси кафе, красиві та затишні бухти, оливкові гаї… і, звичайно, велику порцію історії. Наприклад, саме тут на вас чекають базиліка з мозаїкою та руїни синагоги V століття.
  • Експедиція на Південь! О, так, південь Албанії зачаровує навіть кольором морської води – тут на курорті Ксаміль вона ніжно-блакитна. Тому це місце так люблять дайвери. Ось де ви неодмінно зможете розслабитись, насолодитись пляжним відпочинком та смачнючими морепродуктами.
  • Можливість відчути дух епохи під час екскурсії до столиці острова Корфу, яку вважають «найвитонченішим містом Греції».
  • Легенди! Ви побуваєте в місцях, що оповиті стародавніми легендами та історіями, які так цікаво дізнаватись.

Албанія – це та країна, де ваш відпочинок буде завжди красивим, спокійним, цікавим та вигідним. Тож плануйте літні канікули разом із Join UP!.