Агентам

Албанія: вікенд за вашими правилами!

На вихідні завжди купа планів – сходити на закупи, побачитись з друзями, нарешті піти в кіно на «той самий фільм» чи на нову виставку до музею, поїхати на природу або просто цілий день нічого не робити.

Що ж, такий to do list на вікенд теж нічогенький, але у нас є для вас Wow-пропозиція: тематичні міні-подорожі на вихідні до Албанії! Ми впевнені – такий формат відпочинку вам дуже сподобається!

WEEK-END – Choose yours

Над програмами цих маленьких подорожей ми працювали всю зиму і тепер із задоволенням розкажемо вам про них в деталях. Такі подорожі будуть чудовим подарунком собі або сюрпризом для коханої людини. Вам потрібно лише вибрати ту, яка вам найбільше до вподоби.


WEEK-END В РАЮ (VIP-ВІДПОЧИНОК У SPA-ГОТЕЛІ)

Для кого?

Для тих, хто хоче побалувати себе та максимально релакснути. Тож між собою ми цей тур називаємо «освідчитись собі в коханні». Адже любов до себе – це дуже важлива річ, ви згодні?

Що чекає під час подорожі?

Фантастичний готель Select Hill Resort 5*. Він розташований у Національному парку Дайті в оточенні гір, отже ви будете насолоджуватись пейзажами, свіжим повітрям та тишею, яку порушуватиме тільки спів птахів і шелест листя на деревах.

Прямо таки цілющій SPA-відпочинок: у готелі на вас чекає і хамам, і сауна, і джакузі, і басейн, і масаж. М-м-м-м… повний релакс!

Прогулянка Тираною – столицею Албанії, що відкриє вам свої таємниці. Готуйтесь до купи нових відкриттів та вражень, адже це місто вміє здивувати своєю історією, міфами і правдою про колишнього президента Енвера Ходжу. У програмі – візит до музею Bunk’Art, а це найсправжнісінький бункер. Як ви пам’ятаєте, Ходжа був схиблений на безпеці, і під час його правління було побудовано тисячі бункерів по всій країні.

Ще одна прогулянка! У Тирані ви підніметесь на фунікулері на висоту 1 613 м і підете до Національного парку. Не забудьте зручне взуття та фотоапарат!

Шопінг. Ну хіба це не чудовий подарунок самому собі? Вибрати щось новеньке, купити автентичні сувеніри для близьких. І все це – за дуже приємними цінами.

Міні-подорож до старовинного міста Круя. Історія цього містечка пов’язана зі Скандербегом, ім’я якого ви зустрічатимете тут скрізь. У Круї ви відвідаєте етнографічний музей і прогуляєтеся старою торговельною вулицею.


WEEK-END НА БЕРЕЗІ АДРІАТИЧНОГО МОРЯ

Для кого?

Для тих, хто закоханий у море і обожнює пляжний відпочинок. Але не такий, щоб весь час тільки й валятись на сонечку та слухати шум хвиль, а ще й щоб був час на цікаві прогулянки та нові враження.

Що чекає під час подорожі?

Відпочинок у Дурресі – другому за величиною місті Албанії та головному порту країни. Ідеальний для сімейного вікенду з дітьми – тут пологий вхід у море, вода в якому швидко прогрівається.

Занурення в історію. Це місто полонить вас не тільки своїми краєвидами та теплим морем, але й насиченим минулим. Наприклад, тут збереглись руїни та укріплення римських часів; античний амфітеатр (найбільший на Західних Балканах), венеційська вежа та ще багато цікавезних об’єктів.

Дегустація знаменитого албанського коньяку «Скандербег». Так, знову Скандербег! Ім’я цього місцевого героя ви тут багато де зустрінете. А місцевий коньяк – це візитівка Албанії! То як не побувати в місці, де його виробляють і не скуштувати трохи п’янкого напою після насиченої прогулянки?


WEEK-END ДЛЯ СПРАВЖНІХ ГУРМАНІВ!

Для кого?

Для тих хто любить досліджувати різну їжу та напої. Для тих, хто вміє насолоджуватись келишком хорошого алкоголю з ситною вечерею.

Що чекає під час подорожі?

Знайомство з неймовірним містом Дуррес, яке було засноване три тисячі років тому на березі Адріатичного моря. Тут стільки цікавих історичних місць, що ви точно будете у захваті!

Міні-подорож на знаменитий завод алкогольних напоїв – «Скандербег»! Ви дізнаєтесь історію цього місця, яке було засновано у 1933 році. Відкриєте таємниці виробництва місцевого вина і місцевого коньяку.

Поїздка до міста Берат на виноробню Чобо з дегустацією вин та ракії. Під час екскурсії винороби поділяться своїми історіями, доки ви будете насолоджуватися келихом чудового албанського вина. Середземноморський клімат Албанії, особливо прекрасний в Бераті, забезпечує дуже сприятливі умови для здоров’я виноградних лоз та їхнього рясного росту.

ДЕТАЛІ

Вартість*:

від 9032 грн за людину за 4 дні/3 ночі зі сніданками;
від 10 075 грн за людину за 4 дні/3 ночі зі сніданками та вечерями.

У тур входить:

  • проживання в готелях 4* з вибраним типом харчування;
  • екскурсії за програмою;
  • переліт;
  • медичне страхування;
  • трансфер.
Альона
Барчук
керівник напрямку Албанія:

Хочете влаштувати собі неймовірні та насичені вихідні? Немає проблем! Складайте мінімум речей у валізу та отримуйте максимум вражень за кілька днів відпочинку.

«Ці тури на вихідні – наша новинка сезону, яка нам ну дуже подобається, адже це можливість влаштувати собі дійсно особливу невеличку подорож, яка вам надовго запам’ятається! Ми розробили три варіанти відпочинку: для закоханих у море, для тих, хто любить SPA, і для тих, хто цінує місцеві напої та кухню. Але, власне, моя вам порада – не зупинятись на одному вікенді, а спробувати всі три!»

Ну і для того, щоб вам було максимально просто планувати свою маленьку подорож, нагадаємо, що Албанія з Join UP! це:

  • Плануємо старт польотної програми на крилах SkyUp уже з 25.04.2021.
  • Наш крутий сюрприз для вас! Спеціально до початку сезону разом з партнерами ми розробили та підготували для вас ну дуже цікаві та насичені екскурсійні маршрути.
  • Комбіновані тури – ми запропонуємо вам варіанти подорожі, під час якої ви і неймовірні місця Албанії подивитесь, і повний релакс на відпочинку біля моря відчуєте.
  • Звісно, як завжди, ми запропонуємо вам великий вибір готелів на різних курортах країни. Де саме? Вибирайте:
    • Дуррес – на Адріатичному морі;
    • Вльора, де зустрічаються Адріатичне та Іонічне моря;
    • Саранда та Ксаміль – на Іонічному морі.
  • Ми вже приготували для вас напрочуд приємні пропозиції на травневі вихідні та червень. Вам же залишилось тільки вибрати дати подорожі!

З якого вікенду почнете? Вибирайте та бронюйте разом з Join UP!.

* ціни актуальні на момент публікації