Агентам

Албанія + вересень = літо!

Теж не вірите, що літо вже закінчується? Складається враження, що три місяці промайнули, як один тиждень? Стільки було планів і сподівань, а тепер здається, що доведеться чекати ще майже рік, щоб їх втілити?

Не засмучуйтесь! Ви ще все встигнете! Адже завдяки нам літо не закінчується ніколи. Тож ловіть його у різних куточках нашої планети та насолоджуйтесь non-stop! Наприклад, у вересні в Албанії на вас чекає чудова лагідна літня погода, тепле море та ціла купа приємних літніх справ.

Албанія у вересні з Join UP! це:

  • Зручна польотна програма з вильотами:
    • Київ-Тирана: кожної суботи та понеділка/четверга на 7-14 і 10-11 ночей на крилах авіакомпанії SkyUp до 14.09.2019.
    • Мінськ-Тирана: кожного вівторка/п’ятниці на 7-14 ночей на крилах літаків BELAVIA до 24.09.2019.
  • Великий вибір готелів на будь-який смак на всіх популярних курортах країни. Наприклад, радимо:
MONACO 4* ALER HOLIDAY INN SARANDA 4+*
ALER LUXURY RESORT DURRES 4* FLOWER RESIDENCE 4*
HOTEL UJVARA 4* ALER BIANCO 4*
ALER HOTEL DURRES 3+* ALER GRAND HOTEL VLORA 5*
VILLA LEO 3* BUTRINTI RESIDENCE 3*
REGINA CITY 4* ? TROY 3*
REGINA HOTEL 3+* HOTEL UJVARA 3+*

ПІДБІР ТУРУ

Марія Краєва

керівник напрямку Албанія

Літо пролетіло, а ви так і не побували на морі?

«Впоратись з щемливою ​​тугою за літом, яке промайнуло, допоможе оксамитовий сезон – мабуть, найпрекрасніший час для того, щоб зловити останні ласкаві промінчики сонця.

Це дивовижний період між спекотним літом і прохолодною осені: все ще дуже тепло, вдень можна і засмагати, і купатися, а вечорами, накинувши куртку або кофту, бродити у прохолоді серед пишної зелені, шепочучи романтичні зізнання. Незаперечним плюсом оксамитового сезону є безліч соковитих фруктів. Ще один плюс – відпочивальників на курортах стає менше, а ціни в готелях зменшуються.

Чому ж цей сезон отримав назву оксамитового?

Є дві версії. За однією назва виникла через поділ на початку ХХ століття курортного сезону на три частини: шовковий сезон (високий, коли на море приїжджали аристократи), оксамитовий (коли ціни знижувалися, а на захід прямували літератори, художники та інші особи в оксамиті) і ситцевий (низький, доступний для небагатих людей). Друга версія пов’язує назву з ніжністю оксамитової тканини. Адже оксамитовий сезон дійсно ніжний і романтичний! Тож поспішайте надихнутися чудовою Албанією у вересні!»

Встигнути зловити літо

Ми дуже любимо одну формулу – Албанія + вересень = літо! І якщо ви вирішите перевірити її, вирушивши до цієї країни, то ось ще кілька цікавих задачок, які вам точно варто розв’язати вже у вересні. Отже, чому дорівнює?…

Албанія + морепродукти. Одна з наших улюблених задач. Країна, яку омиває два моря, дуже щедра на рибу та інші делікатеси. Тож неодмінно спробуйте все – креветки у різних соусах, суп з мідіями, грильовані кальмари та восьминоги, безліч видів риби, яку як тільки не готують. М-м-м!

Албанія + чудова засмага. Албанія може похизуватись прекрасними курортами Дурресом та Ксамілем, Вльорою та Сарандою. Вам залишилось тільки обрати, який вам більше до вподоби – з піщаними пляжами чи краєвидами гір, серед сосен чи у запаморочливої краси бухтах.

Албанія + Греція. Ну й чудова сусідка в Албанії! Така, що з радістю чекає в гості, аби показати усі свої найцікавіші місця. А ми, в свою чергу, приготували для вас багато цікавих екскурсій – тож, коли будете відпочивати в Албанії, неодмінно завітайте до Греції також.

Албанія + ціни на все. Про цей пункт ми можемо розповідати особливо довго! По-перше тому, що у вересні ціни на готелі, та й загалом на все стають нижчими. А по-друге, тому, що Албанія взагалі славиться дуже приємними цінами – ну де ще ви купите таку величезну гору морепродуктів за 10 доларів?

Албанія + нові відкриття. Під час подорожі на вас неодмінно чекає багато нових вражень. Додайте до цього ще й ту перевагу, що у вересні менше туристів і немає спеки, тож вам буде дуже комфортно відвідувати екскурсії. Запишіть до свого must visit list: Блакитне озеро, Національний морський парк «Карабурун-Сазан», амфітеатр Дурреса, замок Дурреса і Венеціанську вежу, площу Скандербега.

Ну що, хочете продовжити літо? Тоді пам’ятайте, що  Албанія + вересень = літо, та прямо зараз бронюйте тури до цієї країни разом з Join UP!