Агентам

Албанія. Нові враження від літа

Літо – це та пора року, на яку у нас завжди багато планів і сподівань. Хочеться стільки всього встигнути! Побувати на морі та засмагнути до шоколадного кольору. Наїстися вдосталь найрізноманітніших фруктів та ягід. Кататися на велосипеді чи самокаті, а то й опанувати якийсь новий вид водного спорту. Гуляти до самого ранку, щоб потім зустрічати красиві світанки. Скуштувати смачні морепродукти в прибережному ресторанчику. Випити келих холодного вина на пікніку… Ух, усіх важливих літніх справ і не перелічити! І не треба. Адже літом потрібно просто насолоджуватись – кожним його гарячим днем!

Ми добряче попрацювали, щоб ви отримували задоволення від літнього відпочинку, і сьогодні запрошуємо вас в Албанію, адже літо там фантастичне!

Албанія з Join UP! це:

Зручна польотна програма з вильотами:

  • Київ – Тирана кожної суботи та понеділка/четвега на 7-14 і 10-11 ночей з 01.06  (авіакомпанія SkyUp)
  • Мінськ – Тирана кожного вівторка/п’ятниці на 7-14 ночей з 31.05 (авіакомпанія BELAVIA)

Великий вибір готелів на різних курортах:

Дуррес:
Monaco 4* Aler Hotel Durres 3+*
Aler Luxury Resort Durres 4* Hotel Ujvara 3+*
Hotel Ujvara 4* Villa Leo 3*
Влора:
Aler Grand Hotel Vlora 5* Regina City 4*
Regina Hotel 3+*
Саранда:
Aler Holiday Inn Saranda 4+* Flower Residence 4*
Butrinti Residence 3* Troy 3*
Ксаміл:
Aler Bianco4+*

ПІДБІР ТУРУ


Велика кількість цікавих екскурсій. Наприклад, ось кілька, які так люблять наші туристи:

  • Круя
  • Джерело Блакитне око та заповідник Бутрінті
  • Македонія

Марія Краєва

керівник напрямку Албанія

Албанія не так давно з’явилась серед наших напрямків, але за короткий час привернула до себе багато уваги.

«Адже це та країна, яка цікавить і приваблює своєю історією, природою, смачною кухнею, приємними цінами, красивим морем і гостинністю. І це все не просто звичні слова, щоб описати певний напрямок – Албанія нещодавно відкрила свої двері гостям, тому ставиться до кожного з них з особливою увагою та піклуванням, бажаючи зробити все, щоб запам’ятатись вам лише найкращими своїми сторонами».

Албанський To Do List на літо 

  1. Відпочити на пляжі. Не здивували, так? Албанію омиває два моря – Адріатичне та Іонічне, тому тут є де поплавати і повалятися на пісочку, прислуховуючись до плескоту хвиль.
  2. Об’їстися досхочу морепродуктами. Національна кухня Албанії – це величезні порції, тільки свіжі продукти і безліч дарів моря. Тож кожні обід і вечеря тут – це справжнє маленьке свято, варте королів. Велетенські креветки, риба на грилі з лимонним соусом, суп з мідіями, кальмар у клярі… Ну як від такого відмовитись?
  3. Дізнатись про дивакуватого президента, який набудував 700 тисяч бункерів. Енвер Ходжа керував Албанією 40 років, і за цей час встиг збудувати по всій країні колосальну кількість дотів. Ось так, завдяки параної однієї людини, в Албанії з’явилась дійсно незвична пам’ятка.
  4. Скуштувати смачного вина на виноробнях. Албанія робить смачне вино, в чому ви зможете переконатись, відвідавши будь-яку виноробню. Наприклад, одна з відомих – Кокомані поруч з Дурресом. Тож як вам ідея прогулятися виноградними плантаціями, подивитись на технологію виробництва вина, а потім – випити келишок холодного смачного напою? Ммм!
  5. Побачити нереальний захід сонця на Скадарському озері. Це озеро є найбільшим на Балканському півострові, і його краєвиди дійсно вражають. А якщо вам пощастить побувати тут на заході сонця, ви побачите, як все стає багряно-золотим і якимсь ірреальним.
  6. Здивуватись джерелу Блакитне око. Є таке диво в Албанії, яке неодмінно потрібно побачити. Води цього джерела переливаються блакитно-синіми барвами і заворожують так, що неможливо відвести погляд. Але купатися в ньому не варто – вода дуже холодна.

Ну що, вирушаємо насолоджуватись літом в Албанію? Обирайте тур вже зараз разом з Join UP!