Агентам

Албанія – літо, сповнене любові

Прокидатись ще до світанку, щоб встигнути зварити собі кави, вийти на безлюдний пляж та, попиваючи запашний напій, дивитись, як сходить сонце над морем – це ж найкрасивіший у світі фільм, що заслуговує на всі «Оскари»!

А потім – поплавати в морі досхочу, полежати на хвильках, розглядаючи ранкове небо, та насолодитись неспішною прогулянкою пляжем. Що далі? Сніданок в одному з ресторанчиків з купою фруктів та сирів. А після – звісно, велика порція нових вражень! Для цього можна поїхати на Блакитне Озеро, що полонить своєю космічною красою, а можна вирушити до виноробні в Чобо та дізнатись усі тонкощі виготовлення місцевого вина. Чи провести цілий день на Скадарському озері, яке розділили між собою Албанія та Чорногорія. А на вечір запланувати красиву вечерю з креветками-гриль, кількома видами риби та, звичайно, келишком холодного місцевого вина. Хіба не так має проходити літо? Літо, яке ви завжди будете згадувати з любов’ю. Тож вибирайте вже зараз тур до Албанії.

Албанія з Join UP! це:

  • Комфортний переліт на крилах авіакомпанії SkyUр до Тирани. По три рейси з Києва вже з 30.05! Вилітаємо в понеділок, середу та суботу.
  • Тури різної тривалості – як для відпочинку на вихідні, так і на цілі канікули – від 2 до 21 дня!
  • Великий вибір готелів. Спробуєте знайти більшість з них ще в когось в Україні? Наприклад, радимо:
  • Насичена екскурсійна програма. Популярними у наших туристів є, наприклад, екскурсії до Круї, джерела Блакитне око та заповідника Бутрінті та до Македонії.
  • Завжди щось новеньке! Наприклад, зовсім скоро на агентів чекає особливий тур до Албанії: Албанія + Чорногорія, Албанія + о. Корфу.
  • Усі вигоди раннього бронювання. Отже, не пропустіть додаткові вигоди за бронювання та знижки на готелі, що сягають 20-30%!*

ПІДБІР ТУРУ

a.barchuk Барчук

Альона Барчук

керівник напрямку Албанія:

Албанія поєднала в собі все, що потрібно для чудового літнього відпочинку – як для сімей з маленькими дітьми,так і для великих компаній друзів або пар, що прагнуть усамітненого романтичного відпочинку.

«У самій Албанії є на що подивитись, а доступність інших країн дозволить суттєво розширити маршрут подорожі та відвідати, наприклад, ще грецькі острови. Ну хіба не казка? Додайте до цього ще фантастично смачні та неймовірно дешеві морепродукти, величезну кількість фруктів, тепле ласкаве море (а в Албанії їх цілих два!) – і ось він –  ідеальний план на літо»

Причини провести літо в Албанії:

  • Цікаво. Албанія – це красива природа та цікава історія. Тут є на що подивитись: і неймовірні озера та гори, музеї, в яких можна провести цілий день, і знакові місця, такі як замок Берат – справжнісіньке місто-музей, і фортеця Розафа, що розмістилася на скелястому пагорбі, і ще багато крутих місцин. Ну й, звісно, не забувайте, що зовсім поруч з Албанією – Греція та Чорногорія, і ви зможете міксувати відпочинок одразу в кількох країнах.
  • Доступно. Ціни в Албанії, яка дуже довгий час не розвивала свій туристичний потенціал, неодмінно вас підкорять – туристи тут ще не щось вкрай звичне явище, а місцеві мешканці – дуже відкриті та гостинні люди. Тому ми впевнені, що вас порадують ціни і на сам відпочинок, і на їжу, і на всі можливі сувеніри.
  • Смачно. Місцева кухня заслуговує окремого пункту, адже їжа тут ну дуже смачна! По-перше, вже згадані дари моря – рибні страви просто фантастичні! По-друге, тут люблять великі порції.
  • Радимо скуштувати: тушковане з цибулею м’ясо (счумлек), тушковану яловичину (фергес), баранину з йогуртом (таве-кози і таве-елбасані), ростбіф в кисломолочному соусі (росто-ми-Салча-кози), фарширований м’ясом і овочами овечий лівер (кукуреч), тушковану яловичину (чомлек), голубці (сарма). Ну й, певна річ, не забудьте про місцеві десерти – вони божественні!
  • Небанально. Є деякі країни, в яких українці вже традиційно відпочивають з року в рік. Упевнені, що у вас серед напрямків теж є улюбленці, які ви відвідували вже рази 4. То чому б не змінити традицію і не відпочити в новій для вас країні? Можемо запевнити – Албанія вас не розчарує!

Нехай це літо буде насиченим красивими моментами, цікавими пригодами, морськими пейзажами та тихим, глибоким щастям! Нехай це літо пройде в Албанії разом  з Join UP!.

*Знижки та періоди акції вказані на офіційних сайтах готелів.