Агентам

Address Beach Resort у Дубаї: омріяний відпочинок стає реальністю!

Уже скільки років минуло з моменту відкриття у нас напрямку ОАЕ, а ми й досі дивуємось цій країні.

Її архітектурі, масштабному та грандіозному підходу до будь-яких проєктів, тій розкоші, що присутня тут у всьому – від чашечки кави із золотом до крутезних автомобілів, на яких їздить місцева поліція. Тож що вже казати про готелі у цій країні! Кожен з них може похвалитись якимись незвичайними фішками, особливостями, які є тільки у нього, і навіть характером. Саме тому ми завжди залюбки розповідаємо вам про кожен з готелів, щоб ви відчули його атмосферу, навіть просто читаючи про нього. І сьогодні настала черга одного з наших улюбленців – Address Beach Resort. Роздивимось разом, що ж там всередині?

Анастасія
Ляхоцька
керівник напрямку ОАЕ:

Знаєте, є такі готелі – які ну прямо одразу у саме серденько? Ось для мене Address Beach Resort став саме таким!

«І я навіть сумнівів не маю, що ваші серця він теж завоює швидко і назавжди. Address Beach Resort – це як подих свіжого повітря! Він став чудовим та вишуканим доповненням Джумейри та ідеально вписався у картину міста. Уже навіть не можу уявити Дубай без нього!»

Address Beach Resort у деталях

Саме з деталей складається повне враження, ви згодні? Тому ми із задоволенням розкажемо вам про ті особливості, які роблять Address Beach Resort таким впізнаваним.

  • Місце. Це перший пляжний готель відомої Emaar Hospitality Group, а вони вміють вибирати місця! Тож Address Beach Resort дуже вдало розмістився в районі JBR прямо навпроти острову Bluewaters та найвищого колеса огляду у світі – Ain Dubai.
  • Архітектура. Ну і, звісно, сама будівля. Завдяки вражаючій архітектурі – дві вежі 310 метрів заввишки, об’єднані містком – Address Beach Resort можна назвати одним з найбільш впізнаваних готелів на JBR, адже його видно практично з будь-якої точки району Dubai Marina.
  • Затишок. Щойно ви потрапите до цього готелю, то одразу відчуєте: «Я на відпочинку!». Тут усе створювалось, щоб ви почувалися розслаблено, комфортно та затишно: світле лобі в теплих тонах, панорамні вікна з видом на басейни та Персидську затоку, такі милі столики з кріслами, в які так і хочеться впасти і посидіти з чашечкою кави, розмовляючи з друзями… І це ми ще з вами до номерів не дійшли!
  • Ще раз затишок. То що, дослідимо номери? Вони тут розташовані у східній башті з 3 по 16 поверх. Всього в Address Beach Resort 217 просторих номерів та сьютів. І які ж вони класні! Наприклад, з панорамних вікон делюксів і сьютів Sea View ви зможете насолоджуватися красивими краєвидами Перської затоки, колесом огляду та островами The Palm і Bluewaters (тільки уявіть ці фото, які ви зробите прямо з вікна!). А вибравши City View, ви будете розглядати хмарочоси Дубая (теж дуже крутий фотофон). А ще, як і в усіх готелях мережі Address, номери оснащені системою «Розумний будинок», керованої з iPad.
  • Їжа. Що тут у нас ще? О! Давайте ще й про їжу поговоримо! Тут на вас чекають ну дуже смачні та цікаві страви і заклади:
    • В основному ресторані – The Restaurant, виконаному в стилі розкішних апартаментів з окремими зонами «кухня», «вітальня» і «бібліотека», гості можуть насолодитися стравами міжнародної кухні.
    • The Beach Grill розташований на мальовничій береговій лінії з видом на Перську затоку, для гостей тут готують вишукані страви на грилі і авторські коктейлі.
    • Li Brasil – це затишний ресторан, де переплітається атмосфера Південної Америки і Близького Сходу, адже тут гості можуть спробувати мікс ліванської і бразильської кухні.
    • Протягом дня можна перекусити легкими снеками та закусками в Lobby Lounge, а також скуштувати органічний гарячий шоколад з 23К золотом.
    • Родзинка Address Beach Resort – шикарний ресторан паназійської кухні Zeta Seventy Seven. Він розташований на 77 поверсі готелю, звідки можна насолодитися неймовірним видом Дубаю.
  • Повний релакс. У Address Beach Resort розташований найвищий (310 м) інфініті-басейн у світі, який доступний тільки для гостей готелю. Крім того, на території готелю є сімейний басейн, а також Beach Club – басейн 21+. На 75 поверсі ви знайдете найвищий SPA-центр у Дубаї – «SPA у хмарах». До послуг гостей: 9 процедурних кімнат (4 – для чоловіків, 4 – для жінок і 1 – для пар), зона відпочинку з сауною і парною, а також фірмові SPA-процедури.
  • Kids-friendly. Для найменших гостей тут є просторий дитячий клуб Qix Club, де дітлахи зможуть пограти в різні ігри, розвинути свої творчі таланти та навіть спробувати себе в ролі скелелаза! Крім того, для дітей обладнана зона водних розваг поруч з сімейним басейном.

Nota Bene

Звертаємо вашу увагу, що басейн на 77 поверсі, ресторан Zeta та SPA-центр на 75-му поверсі за інформацією від готелю будуть відкриті з середини березня 2021 року.

Власне, що тут ще додати? Ну, окрім того, що ми літаємо до Дубая на крилах SkyUp з Києва у понеділок, середу, суботу та неділю. І ще того, що ви вже зараз можете забронювати тур до цього прекрасного готелю. Насолоджуйтесь відпочинком в ОАЕ разом з Join UP!.