Агентам

Address Beach Resort Fujairah 5* в ОАЕ запрошує на веселий сімейний відпочинок!

Коли велика родина збирається у відпустку – нудьгувати не доводиться.

Справ ціла купа — зібрати усі валізи та валізки, переконатися, що ніхто не забув плавки та не переплутав паспорти. А в метушні аеропорту треба дуже постаратися, щоб не відтворити знамениту сцену зі стрічки «Сам удома». Погодьтеся, дуже хочеться, щоб після приїзду на курорт усі ці клопоти залишилися позаду. Та чи це можливо? Так, якщо правильно вибрати готель.

Як ви вже здогадалися, ми визначилися з прекрасним кандидатом. П’ятизірковий Address Beach Resort Fujairah немов створений для того, щоб давати великим родинам достатньо простору для відпочинку, після якого не знадобиться ще одна відпустка.

Чому варто обрати саме його

Місце

Цьому готелю, а заразом — усім його гостям, дуже пощастило з місцем розташування. Він розмістився у затишному та мальовничому куточку на березі Оманської затоки, в оточенні скелястих гір.
Номери

Address Beach Resort Fujairah 5* пропонує різні категорії номерів залежно від побажань гостей. Зовсім скоро до них приєднається ще одна — просторий двокімнатний сьют, від якого великі родини точно будуть у захваті.
Сервіс

Це перший готель з відомої мережі, що пропонує обслуговування за системою All Inclusive. Тож можете більше ні про що не турбуватися — розслабтеся та насолоджуйтеся відпочинком, в якому все передбачено заздалегідь.

Їжа

Це завжди важлива частина експіріенсу. В Address Beach Resort Fujairah справді дуже великий вибір страв. Крім того, гостям надають можливість корегувати меню залежно від їхніх вподобань. А у затишному барі біля басейну можна насолодитися смачним коктейлем під приємну музику.
Активності

Для тих, хто бажає зберігати динамічний темп навіть під час відпустки, передбачені щоденні спортивні заняття з тренером. Так, місцеві світанки можна зустрічати, займаючись йогою біля басейну. Багато розваг пропонується і найменшим мандрівникам — аніматори готелю не дадуть їм засумувати.
Пляж

Ще одна важлива перевага — це великий та доглянутий пляж Аль-Ака, частину берегової лінії якого займає готель. Тут можна не тільки споглядати неповторні краєвиди, а й познайомитися з морськими мешканцями — до бухти нерідко підпливають дельфіни, а черепахи вже давно звикли до людей, тому без остраху гуляють біля берега. Є де поплавати і на самій території готелю — два величезних басейни для дорослих і один — для дітей.

Подорожі до ОАЕ із Join UP! це:

  • Польоти на улюблених крилах SkyUp.
  • Зручна польотна програма за двома напрямками ОАЕ:
    Київ – Дубай — з 29 вересня щопонеділка, середи та суботи, а вже з 11 жовтня — щодня, окрім вівторка та п’ятниці;
    Київ – Рас-ель-Хайма — з 23 жовтня щосуботи.

Уже повідомили рідним про відпустку? Рушаймо до ОАЕ разом з Join UP!