• USD/UAH 29.2320.01.2019EUR/UAH 33.1520.01.2019
    • travel@joinup.ua
    • +38 (044) 303 9 303
    • (0800) 30 97 97 - звонки бесплатны по всей Украине

Агентам

Предварительный заказ бортового питания на рейсах а/к WINDROSE

Информируем вас о том, что на чартерных рейсах а\к WINDROSE возможен предварительный заказ бортового питания (не позднее чем за 24 часа не включая выходные дни) и дополнительных опций (цветы, торт, шампанское — не позднее чем за 48 часов не включая выходные дни)

Все цены указаны в долларах нетто за человека в одну сторону

При заказе блюд ниже в подарок десерт или вино
CLSK Холодна закуска Мясне асорті з сиром
CESK Хол. закуска Европейський сніданок
SCSK Сандвіч /»Мега-Бургер» со шпината
SDSK Сандвіч /бул.чорна «Мега -Бургер»
SESK Сандвіч/шин.цар, моцар «Мега багет»
SBSK Сандвіч круглий бублик
SISK хлібець качка
CGSK Холодна закуска Мясне асорті
CKSK Холодна закуска Тарілка сирна велика

 

Меню Небесних Кухарів
Код Опис Ціна ($)

MCSK

 

Сніданок – Омлет натуральний з овочами

Основна страва: омлет натуральний, фарширований овочами, у поєднанні з грибами та помідорами гриль, хрумким беконом.

Закуска: шматочки італійського хамону та сиров’яленого філе птиці «Янтарне», подається з м’якими сортами сиру: ементалер, камамбер, чеддер та філадельфія з цибулею шніт, перепелиним яйцем та салатом фрізе, помідором черрі.

Фруктовий салат: ківі, порічка, диня Канталуппе.

Десерт: ванільна панна котта, чорний шоколад та м’ята.

Додатково: вершковий круасан, пшенична булочка, вершкове масло та мед. Напої: шампанське, вода без газу, гарячі напої: чай та кава — на Ваш вибір.

Примітка: страви подаються на порцеляновому посуді.

25
MDSK

Сніданок – Омлет “Scrambled eggs”

Основна страва: популярний британський сніданок — смачний та поживний омлет “скрамбл еггз”, приготований на пару з овочами та кропом, хрустким беконом, смаженою картоплею і грибами.

Закуска: бастурма, у поєднанні з м’якими сортами сиру філадельфія та камамбер, із салатом фрізе, свіжими помидорами чері та перцем, цукіні гриль і маслинами каламата.

Фруктовий салат: ківі, диня канталупе, свіжий ананас, порічка.

Десерт: капучино-мус малиновий, із свіжою малиною.

Додатково: вершковий круасан, пшенична булочка, вершкове масло та мед.

Напої: шампанське, вода без газу, гарячі напої: чай та кава — на Ваш вибір.

Примітка: страви подаються на порцеляновому посуді.

25
MESK

Cніданок – Солодкі панкейки

Основна страва: невеличкі, пухкі, солодкі панкейки з солодким полуничним джемом, свіжими ягодами ожини та малини.

Закуска: бастурма з сиром моцарела, свіжі помідори, базилік, салат фрізе та маслини Каламата.

Фруктовий салат: слива, диня Канталуппе, полуниця.

Десерт: малиновий мус з білим шоколадом.

Додатково: вершковий круасан, пшенична булочка, вершкове масло та мед.

Напої: шампанське, вода без газу, гарячі напої: чай та кава — на Ваш вибір.

Примітка: страви подаються на порцеляновому посуді.

25
MFSK

Сніданок – Солодкі млинці

Основна страва: хрумке та тонке тісто популярних французьких млинців «крепів» з начинкою із солодкого та ванільного сирного мусу, з ягідним рагу.

Закуска: шматочки італійського хамону у класичному поєднанні з динею та сиром дор блю, виноградом, мигдалевим горіхом і розмарином.

Фруктовий салат: ківі, грейпфрут, апельсин, полуниця.

Десерт: ванільна панна котта, чорний шоколад, м’ята

Додатково: вершковий круасан, пшенична булочка, вершкове масло та мед.

Напої: шампанське, вода без газу, гарячі напої: чай та кава — на Ваш вибір.

Примітка: страви подаються на порцеляновому посуді.

25
MVSK

Сніданок – Омлет натуральний

Основна страва: омлет натуральний, цукіні, баклажани, перець асорті з хрумким беконом та помідором черрі.

Закуска: філе качки з солодким карамелізованим яблуком та соусом масао, салатом фрізе та руколою, редисом Дайкон, помідорами черрі та маслиною Каламата.

Фруктовий салат: ківі, свіжий ананас, диня Канталуппе, порічка.

Десерт: вишнево-шоколадне суфле.

Додатково: вершковий круасан, пшенична булочка, вершкове масло та мед.

Напої: шампанське, вода без газу, гарячі напої: чай та кава — на Ваш вибір.

Примітка: страви подаються на порцеляновому посуді

25
MHSK

Обід – Риба дорадо з картоплею у куркумі

Основне блюдо: риба дорадо, картопля смажена в куркумі на подушці із шпинату, помідори черрі, каперси та лимон гриль.

Овочева закуска: аспарагус гриль, помідори черрі, мікс салатів, перець червоний та жовтий, сир пармезан.

Сирне асорті: камамбер, пармезан, чеддер та маслини каламата.

Десерт: капучіно-мус з малиною.

Додатково: булочка з кунжутом та житня булочка з насінням льону і вівсяними пластівцями,  вершкове масло та соус.

Напої: вода без газу, гарячі напої: чай та кава — на Ваш вибір, а також іспанське біле сухе вино.

Примітка: страви подаються на порцеляновому посуді.

35
MISK

Обід – Лосось гриль з картопляним пюре із селерою

Основна страва: лосось гриль з картопляним пюре, із селерою та спаржею, шпинатом та ікорним соусом.

Овочева закуска: артишок гриль, помідори черрі, мікс салатів фрізе, руколи, з маслиною Каламата.

Сирне асорті: дор блю, мааздам, пармезан, чорнослив, курага, розмарин.

Десерт: мигдально-шоколадний торт.

Додатково: булочка з кунжутом та житня булочка з насінням льону і вівсяними пластівцями, вершкове масло та соус.

Напої: вода без газу, гарячі напої: чай та кава — на Ваш вибір, а також іспанське біле сухе вино.

Примітка: страви подаються на порцеляновому посуді.

35
MKSK

Обід – Філе птиці на грилі з грибним ризото

Основна страва: грильоване філе птиці з грибним різотто, аспарагус та черрі на гілочці.

Овочева закуска: в’ялене філе птиці, помідори черрі, в’ялені помідори, сир пармезан, свіжий салат фрізе та рукола.

Асорті з сиру: мааздам, камамбер, курага, мигдальні горіхи, розмарин.

Десерт: мигдально-шоколадний торт.

Додатково: булочка з кунжутом та житня булочка з насінням льону і вівсяними пластівцями,  вершкове масло та соус.

Напої: вода без газу, гарячі напої: чай та кава — на Ваш вибір, а також іспанське біле вино.

Примітка: страви подаються на порцеляновому посуді.

35
MMSK

Обід – Яловичий стейк з молодою картоплею

Основна страва: соковитий стейк із яловичини з рівнем просмажування «Medium», молода смажена картопля, помідори черрі на гілочці та шпинатом.

Овочева закуска: філе птиці, помідори черрі, в’ялені помідори, сир пармезан, свіжий салат фрізе та рукола.

Сирне асорті: чеддер, ементалер та пармезан, маслини Kаламата, розмарин.

Десерт: ванільна панна котта з малиновим соусом.

Додатково: булочка з кунжутом та житня булочка з насінням льону та вівсяними пластівцями, вершкове масло та соус.

Напої: вода без газу, гарячі напої: чай та кава — на Ваш вибір, а також іспанське червоне вино.

Примітка: страви подаються на порцеляновому посуді.

35
MNSK

Обід – Медальйони зі свинини з овочами

Основна страва: соковиті медальйони зі свинячої вирізки у кисло-солодкому соусі, з овочами та тим’яном.

Овочева закуска: в’ялене філе птиці, помідори черрі, в’ялені помідори, сир пармезан, свіжий салат фрізе та рукола.

Сирне асорті: камамбер, ементалер, маслина Каламата, розмарин.

Десерт: торт «Хвилі Дунаю».

Додатково: булочка з кунжутом та житня булочка з насінням льону і вівсяними пластівцями, вершкове масло та соус.

Напої: вода без газу, гарячі напої: чай та кава — на Ваш вибір, а також іспанське червоне вино.

Примітка: страви подаються на порцеляновому посуді.

35
MWSK

Обід – Качина грудка з полентою

Основна страва: качина грудка, смажена з полентою, із спаржею та перцем гриль.

Овочева закуска: диня канталупе, грейпфрут, сир дор блю, кедрові горішки та свіжий мікс салатів ромен і фрізе.

Сирне асорті: дор блю, мааздам, пармезан, чедер, виноград, розмарин.

Десерт: мигдально-шоколадний торт.

Додатково: булочка з кунжутом та житня булочка з насінням льону і вівсяними пластівцями,  вершкове масло та соус.

Напої: вода без газу, гарячі напої: чай та кава — на Ваш вибір, а також іспанське червоне вино.

Примітка: страви подаються на порцеляновому посуді.

35
MGSK

Сніданок для дітей до 12-ти років

Основна страва: солодкі сирники з малиновим джемом.

Закуска: сир моцарела, сир мааздам, кольоровий сир чеддер, курага, фундук, розмарин.

Фруктовий салат: ківі, апельсин, виноград, полуниця.

Десерт: ванільна панна котта, чорний шоколад, м’ята.

Додатково: вершковий круасан, молочна булочка, масло та мед.

Напої: вода без газу, гарячі напої: чай та кава — на Ваш вибір.

Примітка: страви подаються на порцеляновому посуді.

20
MOSK

Обід для дітей до 12-ти років

Основна страва: соковита «Котлета по-київськи» у традиційному поєднанні з відвареною картоплею та духмяним кропом, бланшовані помідори, морква «бейбі», броколі.

Овочева закуска: помідори черрі, свіжі огірки, морква з міні-моцареллою, хрумким салатом фрізе та кунжутом.

Фруктовий салат: свіжий ананас, диня Канталупе, ківі, порічки.

Десерт: капучино-мус з малиною.

Додатково: булочка з кунжутом та житня булочка з насінням льону і вівсяними пластівцями,  вершкове масло та соус.

Напої: вода без газу, гарячі напої: чай та кава — на Ваш вибір.

Примітка: страви подаються на порцеляновому посуді.

20
Швидке небесне меню
MPSK

Обід – Куряча брізоль та паста

Основна страва: смажена куряча брізоль з пастою «Перо» з твердих сортів пшениці у поєднанні з томатною сальсою та броколі.

Овочева закуска: салат зі свіжих помідорів, огірків, солодкого перцю та зеленого салату.

М’ясна закуска: балик яловичий, «Віденський» рулет, зелень салату, оливки та свіжий помідор.

Десерт: пиріг «Ламінгтон» вишневий

Додатково: булочка висівкова та вершкове масло.

Напої: вода без газу, гарячі напої: чай та кава — на Ваш вибір. Примітка: страви подаються на одноразовому посуді.

7
MRSK

Обід – Філе птиці з рисом

Основна страва: філе птиці по-строганськи та рисом з куркумою, шпинатом і томатами.

Овочева закуска: салат із свіжих помідорів та огірків, зі зеленню салату та оливою. М’ясна закуска: грудка куряча, балик яловичий, сир «Гауда», зелень салату, олива.

Десерт: «Мармуровий» пиріг.

Додатково: булочка житня та вершкове масло.

Напої: вода без газу, гарячі напої: чай та кава — на Ваш вибір Примітка: страви подаються на одноразовому посуді.

7
MSSK

Обід – Чахохбілі з картопляним пюре

Основна страва: чахохбілі з картопляним пюре, броколі та морквою.

Овочева закуска: салат із свіжих помідорів та огірків, зі зеленню салату та оливою.

М’ясна закуска: «Віденський» рулет, балик яловичий, зелень салату, олива та свіжий помідор.

Десерт: шоколадно-горіховий бісквіт.

Додатково: булочка висівкова та вершкове масло.

Напої: вода без газу, гарячі напої: чай та кава — на Ваш вибір.

Примітка: страви подаються на одноразовому посуді.

7
MTSK

Обід – Бургер з пастою

Основна страва: бургер з курячим філе, пастою із твердих сортів пшениці у поєднанні з соусом «Кафеде-парі», зеленим горошком та морквою з тим’яном.

Овочева закуска: салат із свіжих помідорів, огірків, солодкого перцю, сиром Фета, зеленню салату і маслинами.

М’ясна закуска: балик яловичий, шинка «Європейська», зелень салату, олива та свіжі огірки Десерт: горіховий маффін.

Додатково: булочка висівкова та вершкове масло.

Напої: вода без газу, гарячі напої: чай та кава — на Ваш вибір.

Примітка: страви подаються на одноразовому посуді.

7
FLMP

Обід – Стейк із індички та пюре із броколі

Основне блюдо: стейк із індички приготований на грилі у поєднанні з пюре із броколі та овочами гриль: цукіні, морквою та помідорами чері.

Овочева закуска: салат Грецький.

М’ясна закуска: в’ялене філе птиці з помідорами чері та маслинами.

Десерт: «Віденський пиріг» – бісквіт з персиком та мигдалевими пластівцями.

Додатково: булочка з висівками, вершкове масло.

Напої: вода без газу, гарячі напої: чай та кава — на Ваш вибір. Примітка: страви подаються на екологічному картонному посуді.

10
ELMP

Обід – Яловичина, тушкована з кус-кусом

Основне блюдо: яловичина тушкована у винному соусі з паровим кус-кусом та овочами гриль.

Овочева закуска: салат із свіжих овочів: огірки, перець болгарський з маслиною.

М’ясна закуска: бастурма, курячий рулет у поєднанні з хрумкими салатами лола роса, айсберг та помідором чері.

Десерт: «Віденський пиріг» – бісквіт з персиком та мигдалевими пластівцями.

Додатково: булочка з висівками, вершкове масло.

Напої: вода без газу, гарячі напої: чай та кава — на Ваш вибір. Примітка: страви подаються на екологічному картонному посуді.

10
BLMP

Обід – Рибний шашлик із сьомги та сайди з картоплею

Основне блюдо: рибний шашлик із сьомги та сайди, картопля відварена з кропом, лимон та перець гриль.

Овочева закуска: салат із свіжих овочів: огірки та помідори з маслиною.

М’ясна закуска: копчений яловичий балик із сиром моцарела у поєднанні з хрумкими салатами лола роса та айсберг.

Десерт: «Маковий пиріг» – бісквіт з вкрапленням шоколаду, декорований маковими смужками з волоським горіхом.

Додатково: булочка з висівками, вершкове масло.

Напої: вода без газу, гарячі напої: чай та кава — на Ваш вибір. Примітка: страви подаються на екологічному картонному посуді.

10
ABMP

Сніданок – Омлет натуральний

Основне блюдо: паровий, натуральний омлет із овочами гриль, перцем, цукіні та смажене у кунжуті філе птиці.

Закуска: м’який сир моцарелла у класичному поєднанні з свіжими томатами та хрумким салатом айсберг і маслинами.

Десерт: «Віденський пиріг» – бісквіт з персиком та мигдалевими пластівцями.

Додатково: булочка з кунжутом, вершкове масло та йогурт «Актімель».

Напої: вода без газу, гарячі напої: чай та кава — на Ваш вибір. Примітка: страви подаються на екологічному картонному посуді.

8
CBMP

Сніданок – Фрітата зі шпинатом

Основне блюдо: фрітата із шпинатом, помідори чері гриль, та смажений бекон

Закуска: м’який сир моцарела, свіжі помідори чері, та хрумкий салат айсберг і маслини.

Десерт: «Маковий пиріг» – бісквіт з вкрапленням шоколаду, декорований маковими смужками з волоським горіхом.

Додатково: булочка з кунжутом, вершкове масло та йогурт «Актімель».

Напої: вода без газу, гарячі напої: чай та кава — на Ваш вибір. Примітка: страви подаються на екологічному картонному посуді.

8
FBMP

Сніданок – Запіканка ванільна із сиру

Основне блюдо: солодка ванільна запіканка із сиру та запеченими яблуками у поєднанні з полуничним джемом та виноградом.

Закуска: м’який сир моцарела, свіжі помідори чері, та хрумкий салат айсберг і маслини.  Десерт: «Віденський пиріг» – бісквіт з персиком та мигдалевими пластівцями Додатково: булочка з кунжутом, вершкове масло та йогурт «Актімель».

Напої: вода без газу, гарячі напої: чай та кава — на Ваш вибір. Примітка: страви подаються на екологічному картонному посуді

8
Спеціальне харчування
BBML

Меню для немовлят (до 2х років)

Спеціальне меню, розроблене для немовлят віком від 0 до 2 років.

Дитяче харчування, спеціально розроблене виробником дитячого харчування «Карапуз» Україна, без додавання солі, барвників, ароматизаторів, консервантів та цукру, збагачене бета–каротином.   Основна страва: 200 грамова баночка з фруктовим пюре, та 200 г баночка з овочевим пюре, сік фруктовий.

Додатково: булочка, крекер.

5
CHML

Харчування для дітей 2-12 років

Харчування розроблене на основі поживних та корисних для здоров’я дітей інгредієнтів.

Основна страва: дієтичне філе птиці у гармонічному поєднанні із відвареною картоплею та укропом, а також із приготовленими на пару овочами: зеленим горошком та морквою «Бейбі»

Овочева закуска: свіжі помідори, огірки, твердий сир «Едам», зелень

Фруктовий салат: апельсин, ківі

Хлібобулочні вироби: булочка пшенична

Додатково: масло порційне та цукерка «Рафаело»

Примітка: харчування подається в екологічному одноразовому посуді

7
DВML

Діабетичне харчування

Дієтичне харчування, що складене на основі медичних рекомендацій, збагачене харчовими волокнами із низьким вмістом жирів та вуглеводів.

Основна страва: відварене філе птиці, рис з овочами.

Салат овочевий: свіжі помідори, огірки, перець солодкий, зелень.  Фруктовий салат: ківі, апельсин. Додатково: крікси.

8
VGML

Вегетаріанське харчування

Спеціальне харчування, яке не містить молочних продуктів, яєць, м’яса, риби, але збагачене протеїном, залізом, кальцієм за рахунок поєднання свіжих та відварених овочів та фруктів.

Основна страва: смажені гриби та морква, тушковані цукіні та перець у поєднанні з відвареним рисом з молодим горошком

Овочева закуска: свіжі помідори, огірки, солодкий перець, маслина, зелень салату та мариновані гриби Фруктовий салат: консервовані персик з ананасом

Додатково: кетчуп

Хлібобулочні вироби: булочка пшенична

Примітка: харчування подається в екологічному одноразовому посуді Авіакомпанії

8
AVML

Азійсько-вегетаріанське меню

Вид спеціального меню, що підібрано згідно релігійних та національних особливостей азійських країн.

Виключає свинину, рибні продукти, яйця. Збагачене протеїном, залізом та кальцієм.

Основна страва: рис, відварений з карі, гриби з цибулею, капуста броколі, морква. Салат овочевий: свіжі помідори, огірки, маслини, зелень.

Фруктовий салат: ківі, виноград.

Хлібобулочні вироби: булочка житня. Додатково: джем.

8
VLML

Лакто-вегетаріанське меню

Спеціальне харчування, яке не містить м’яса, але допускаються молочні продукти і яйця.

Основна страва: рис відварений із молодим горошком, овочі смажені: цукіні, переці, цибуля, спаржа Овочева закуска: свіжі огірки, перець, зелень салату

Закуска сирна: асорті з сиру, мигдаль, курага

Хлібобулочні вироби: булочка пшенична

Додатково: масло порційне

10
LSML

Безсольове харчування

Дієтичне харчування, що розроблене для людей із захворюваннями сердцево –судинної системи та нирок. Страви з низьким вмістом жирів, приготовленні без солі.

Основна страва: дієтичне філе сайди у гармонічному поєднанні із відвареною картоплею, перець тушкований, молодий горошок

Овочева закуска: свіжі помідори, огірки, зелень.

Фруктовий салат: апельсин, виноград

Хлібобулочні вироби: булочка житня

10
NLML

Безмолочне харчування

Дієтичне харчування, яке складене на основі медичних рекомендацій, що не містить молока та молочних продуктів.

Основна страва: курячий гуляш з морквою та цибулею, рис з молодим горошком, броколі, перець тушкований

Салат овочевий: свіжі помідори, огірки, перець солодкий, маслина, зелень.

Фруктовий салат: апельсин

Додатково: кріпси

8
SFML

Харчування з морепродуктами

Спеціальне харчування, розроблене для людей, в раціоні харчування яких переважно риба та морепродукти.

Основна страва: відварена сайда з молодою картоплею та укропом, броколі, помідор бланшерований

Овочева закуска: свіжі помідори, огірки, маслина, зелень салату та сир «Російський» Десерт: мафін

Хлібобулочні вироби: булочка житня

Додатково: масло та майонез порційні

10
HNML

Індуське харчування

Спеціальне харчування, яке відповідає релігійним вимогам щодо індуського харчування та звичаїв: не містить яловичину, телятину, свинину, сиру та копчену рибу.

Основна страва: філе птиці відварене із смаженою картоплею, цукіні, морква

Салат овочевий: свіжі помідори, огірки, маслина, зелень салату

Фруктовий салат: ківі, апельсин

Хлібобулочні вироби: булочка житня

8
МОML

Мусульманське харчування

Спеціальне харчування, яке відповідає релігійним вимогам та звичаям мусульманського харчування . Не містить свинину, оленину. Під час приготування не використовуються алкогольні напої, а також надається перевага сертифікованим продуктам за зразком халяля.

Основна страва: плов із яловичини з родзинками

М’ясна закуска: яловичий балик, сир Едам, помідор, огірок, солодкий перець, маслина, зелень Десерт: мафін

Хлібобулочні вироби: булочка пшенична

Додатково: масло порційне

Примітка: харчування подається в екологічному одноразовому посуді Авіакомпанії

8
GFML

Безглютенове харчування

Дієтичне харчування, що складене на основі медичних рекомендацій, не містить білки клейковини, збагачене свіжими фруктами, овочами, молочними продуктами.

Основна страва: філе сайди відварене, рис з молодим горошком, спаржева квасоля, помідор бланшований.

Салат овочевий: свіжі огірки, перець солодкий, зелень, шинка індича, сир «Російський». Фруктовий салат: апельсини, ківі.

8
LCML

Низькокалорійне харчування

Дієтичне харчування, що складене на основі медичних рекомендацій, збагачене харчовими волокнами із низьким вмістом жирів та вуглеводів.

Основна страва: філе птиці відварене, рис з овочами

Салат овочевий: свіжі помідори, огірки, перець солодкий, зелень.

Фруктовий салат: ківі, апельсин

Додатково: крікси

10
Холодні закуски
CESK

Європейський сніданок

Основне блюдо: шматочки італійського хамону та сиров’яленого філе птиці, «Янтарне» у поєднанні із м’якими сортами швейцарського, французького сиру Ементаллєр, Камамбер, Вайкензе, Філадельфія з цибулею шніт, перепелиним яйцем та салатом фрізе

Додатково: булочка «Кайзер» з кунжутом, вершкове масло порційно

Напої: вода без газу, гарячі напої: чай та кава — на Ваш вибір

Примітка: страви подаються на порцеляновому посуді

9

CFSK

 

Фруктове асорті

Основне блюдо: cоковиті сезонні фрукти виноград червоний, зелений, апельсини та грейпфрут, ананас, ківі, ароматна диня з ягодами малини та порічки.

Додатково: французький круасан.

Напої: вода без газу, гарячі напої: чай та кава — на Ваш вибір.

Примітка: страви подаються на порцеляновому посуді.

14
CGSK

М’ясне асорті

Основна страва: бастурма, свинина з чорносливом та салямі з сиром ементаллєр, у поєднанні із свіжим салатом фрізе, руколою, помідорами черрі та маслинами. Додатково: булочка з висівками та вершкове масло порційно

Напої: вода без газу, гарячі напої: чай та кава — на Ваш вибір

Примітка: страви подаються на порцеляновому посуді

8
CHSK

Тартар з копченим лососем

Основне блюдо: тартар із лосося, креветки тигрові, рибне асорті із копченого лосося та есколара, приправлена спеціями та лимонним соком, зі свіжими огірками, каперсами, хрумким салатом фрізе, руколою і сиром філадельфія.

Додатково: булочка з висівками та вершкове масло порційно.

Напої: вода без газу, гарячі напої: чай та кава — на Ваш вибір. Примітка: страви подаються на порцеляновому посуді.

14

CISK

 

Лососеві роли із сиром філадельфія

Основна страва: лососеві роли із сиром філадельфія та рибне асорті із копченого лосося та есколара, приправлене спеціями та лимонним соком, зі свіжими помідорами черрі, кукурудзяними початками та салатом мікс.

Додатково: булочка, вершкове масло.

Напої: вода без газу, гарячі напої: чай та кава — на Ваш вибір.

Примітка: страви подаються на порцеляновому посуді.

11
CKSK

Сирне асорті

Основна страва: асорті із восьми французьких та італійських видів сиру: Трюфьє, Камамбер, Вайкензе, Дор Блю, Філадельфія, Чеддер, Моцарелла, Пармезан. Подається із виноградом, ягодами порічки, чорниці та духмяним медом.

Додатково: круасан.

Напої: вода без газу, гарячі напої: чай та кава — на Ваш вибір.

Примітка: страви подаються на порцеляновому посуді.

14
CLSK

М’ясне асорті із м’якими сортами сиру

Основна страва: шматочки італійського хамону, балику та сиров’яленого філе птиці у поєднанні із м’якими сортами сиру моцарелли, фети та філадельфії, з жовтим та червоним перцем, салатом фрізе, свіжими огірками, помідорами та маслинами.

Додатково: булочка «Кайзер» з кунжутом, вершкове масло.

Напої: вода без газу, гарячі напої: чай та кава — на Ваш вибір.  Примітка: страви подаються на порцеляновому посуді.

9
Салати

CASK

 

Салат «Грецький»

Основне блюдо: класичний «Грецький» салат із свіжих помідорів Чері, огірків, солодкого червоного та жовтого перцю, маслин, сиру Фета зі спеціями та в’яленими помідорами, хрумким салатом фрізе, ромено і соусом Бальзаміко

Додатково: булочка, вершкове масло

Напої: вода без газу, гарячі напої: чай та кава — на Ваш вибір

Примітка: страви подаються на порцеляновому посуді

7
CBSK

Салат «Цезар»

Основна страва: салат ромено та рукола із свіжими помідорами Чері, у поєднанні з ароматними крутонами, беконом, курячою грудкою, сиром Пармезан і соусом «Цезар»  Додатково: Булочка, вершкове масло порційно .

Напої: вода без газу, гарячі напої: чай та кава — на Ваш вибір.

Примітка: страви подаються на порцеляновому посуді.

7
CCSK

Салат з копченим лососем та креветками

Основна страва: салат ромено, руколла, фрізе у поєднанні із копченим лососем, королівськими креветками, приправленими духмяними спеціями та цедрою лимона, з перепелиними яйцями та м’яким сиром Баернланд, пармезаном та салатною заправкою.

Додатково: Булочка, вершкове масло порційно.

Напої: вода без газу, гарячі напої: чай та кава — на Ваш вибір. Примітка: страви подаються на порцеляновому посуді.

10
CDSK

Салат «Гриль»

Основне блюдо: грильовані баклажани, цукіні, солодкий перець, разом із соковитим філе апельсину та грейпфрута, свіжим солодко-кислим карамболем, маслинами зі спеціями та кунжутом, в’яленими томатами та сиром Пармезан у поєднанні із свіжим салатом ромено, руколою і салатною заправкою.

Додатково: булочка, вершкове масло порційно.

Напої: вода без газу, гарячі напої: чай та кава — на Ваш вибір. Примітка: страви подаються на порцеляновому посуді.

10
Сендвічі
SBSK

Сендвіч «Мега-бейгл»

Основна страва: сендвіч-булочка з висівками та кунжутом, м’який сир, сир моцарелла, ковбаса «Дрогобицька», свіжий перець, салат фрізе.

Напої: вода без газу, гарячі напої: чай та кава — на Ваш вибір. Примітка: страви подаються на одноразовому посуді.

7
SCSK

Сендвіч «Мега-бургер зі шпинату»

Основна страва: зелена булочка, виготовлена на основі соку шпинату, з кунжутом, гірчичним соусом, салатами фрізе та айсбергу, свіжими огірками та помідорами, сиром ементаллєр, баликом зі свинини.

Напої: вода без газу, гарячі напої: чай та кава — на Ваш вибір. Примітка: страви подаються на одноразовому посуді.

7
SDSK

Сендвіч «Мега-бургер з чорнилами каракатиці»

Основна страва: чорна булочка, виготовлена з додаванням чорнила каракатиці, з кунжутом, соусом «Цезар», соковитою смаженою курячою грудкою, хрумким беконом, сиром пармезан, свіжими помідорами, салатом айсберг та руколою.

Напої: вода без газу, гарячі напої: чай та кава — на Ваш вибір.

Примітка: страви подаються на одноразовому посуді.

Код для замовлення у туроператора: SDSK

7
SESK

Сендвіч «Мега-багет зі шпинату»

Основна страва: зелена булочка, виготовлена з додаванням соку шпината, з кунжутом, м’яким сиром баернленд та моцареллою, шинка «Царська», свіжий червоний перець у поєднанні із зеленим салатом ромено та фрізе.

Напої: вода без газу, гарячі напої: чай та кава — на Ваш вибір.

Примітка: страви подаються на одноразовому посуді.

7
SFSK

Сендвіч «Міні-хлібець а-ля Цезар»

Основна страва: цікава булочка у формі хлібця з висівками, із соусом з діжонської гірчиці, варенокопченою грудкою, сиром пармезан, свіжими помідори та салатом фрізе.

Напої: вода без газу, гарячі напої: чай та кава — на Ваш вибір.

Примітка: страви подаються на одноразовому посуді.

4
SGSK

Сендвіч «Міні-хлібець з червоною рибою»

Основна страва: цікава булочка у формі хлібця з висівками, з м’яким сиром баернленд, лосось та свіжі огірки.

Напої: вода без газу, гарячі напої: чай та кава — на Ваш вибір. Примітка: страви подаються на одноразовому посуді.

6
SHSK

Сендвіч «Міні-хлібець з ростбіфом»

Основна страва: цікава булочка у формі хлібця з висівками, із соусом з Діжонської гірчиці, ростбіф, солоненькі корнішони, солодкий перець та свіжа рукола.

Напої: вода без газу, гарячі напої: чай та кава — на Ваш вибір.

Примітка: страви подаються на одноразовому посуді.

6
SISK

Сендвіч «Міні-хлібець з качиною грудкою»

Основна страва: цікава булочка у формі хлібця, з м’яким сиром баернленд, смаженою качиною грудкою, філе апельсину, ягодами порічки, свіжим салатом фрізе та руколою.

Напої: вода без газу, гарячі напої: чай та кава — на Ваш вибір.

Примітка: страви подаються на одноразовому посуді.

6
SKSK

Сендвіч «Міні-хлібець з м’ясним асорті»

Основна страва: цікава булочка у формі хлібця, з м’яким сиром баернленд, баликом, свіжим солодким червоним та жовтим перцем, салатом фрізе.

Напої: вода без газу, гарячі напої: чай та кава — на Ваш вибір. Примітка: страви подаються на одноразовому посуді.

4
Десерти
CMSK

Віденський штрудель

Основна страва: тонке листове тісто з начинкою із яблук, ізюму, з корицею та ваніллю. Подається з ванільним соусом та м’ятою.

Напої: вода без газу, гарячі напої: чай та кава — на Ваш вибір.

Примітка: страви подаються на склоподібному посуді.

6
CNSK

Тірамісу

Основна страва: італійський класичний десерт інгредієнтами якого є печиво савоярді, сир маскарпоне, ароматна кава та какао. Подається з вершками і ягодами порічки.

Напої: вода без газу, гарячі напої: чай та кава — на Ваш вибір.

Примітка: страви подаються на склоподібному посуді.

5
COSK

«Хвилі Дунаю»

Основна страва: шоколадний бісквіт з вишнею і заварним кремом, ганашем та чорним шоколадом.

Подається із вершками та полуницею.

Напої: вода без газу, гарячі напої: чай та кава — на Ваш вибір.  Примітка: страви подаються на склоподібному посуді.

5
CPSK

Панна-котта з малиновим желе

Основна страва: ніжний італійський десерт «панна-котта», гармонійно поєднаний з малиновим желе, свіжою малиною та чорницею. Подається із ягідним соусом.

Напої: вода без газу, гарячі напої: чай та кава — на Ваш вибір.

Примітка: страви подаються на склоподібному посуді.

7
CRSK

Панна-котта з білого шоколаду

Основна страва: класична рецептура італійського десерту з білим шоколадом та полуничним джемом.

Напої: вода без газу, гарячі напої: чай та кава — на Ваш вибір.

Примітка: страви подаються на склоподібному посуді.

7
CSSK

Чізкейк

Основна страва: холодний класичний десерт, який не випікається, що дає можливість зберегти ніжність сиру філадельфія. Подається із ягідним соусом, свіжою малиною та чорницею.

Напої: вода без газу, гарячі напої: чай та кава — на Ваш вибір.  Примітка: страви подаються на склоподібному посуді.

5
CTSK

Крамбл

Основна страва: класичний англійський десерт, геніальне поєднання солодкого пісочного тіста з кислуватою вишнею. Подається із свіжою ягодою фізалісу.

Напої: вода без газу, гарячі напої: чай та кава — на Ваш вибір.

Примітка: страви подаються на склоподібному посуді.

5
CUSK

Макарунс

сновна страва: французьке печиво на основі мигдальної муки з фісташок, лимону та вишні. Напої: вода без газу, гарячі напої: чай та кава — на Ваш вибір Примітка: страви подаються на склоподібному посуді.

11
Напої
DASK

Фреш апельсиновий

Основна страва: натуральний апельсиновий сік, приготований для Вас за декілька хвилин до Вашої подорожі лише з якісних та стиглих фруктів

Примітка: страва подається в одноразовій ємкості 0,5 л.

10
DESK

Лимонад «Лимон & м’ята»

Основна страва: лимонад «Лимон та м’ята» зроблено із лимонного соку настояного на м’яті з цукровим сиропом. Цей натуральний негазований та прохолоджувальний напій втамує спрагу, додасть бадьорості та енергії.

Примітка: страва подається в одноразовій ємкості 0,5 л.

7
DLSK

Лимонад малиновий

Основна страва: малиновий лимонад готується лише із свіжо-перетертої малини та цукрового сиропу.

Натуральний негазований та прохолоджувальний напій, що до вподоби усім.

Примітка: страва подається в одноразовій ємкості 0,5 л.

5

Загрузить файл

Sky Flowers
PCSK Рози 60 см – 7 шт.

1 шт. ємкість для льоду

ЦІНА НА ЛІТНЮ НАВІГАЦІЮ

20,00

1 шт. ємкість для льоду

ЦІНА НА ЗИМОВУ НАВІГАЦІЮ

30,00
PDSK Рози 60 см – 15 шт.

1 шт. ємкість для льоду

ЦІНА НА ЛІТНЮ НАВІГАЦІЮ

30,00

1 шт. ємкість для льоду

ЦІНА НА ЗИМОВУ НАВІГАЦІЮ

50,00 
Sky Party
PPSK Торт c фруктами + АСТІ, 6 шт. бокал для вина, 6 шт. тарілка кругла порцелянова, 6 комплектів приборів №2 (столові), 1 шт. ємкість для льоду 100,00 
 
PBSK Торт шоколадний + АСТІ 6 шт. бокал для вина, 6 шт. тарілка кругла порцелянова, 6 комплектів приборів №2 (столові), 1 шт. ємкість для льоду 100,00 
 
PASK Торт з білого шоколаду + АСТІ 6 шт. бокал для вина, 6 шт. тарілка кругла порцелянова, 6 комплектів приборів №2 (столові), 1 шт. ємкість для льоду 100,00