Агентам

Риболовля на Кіпрі

Відпочинок на Кіпрі та риболовля в гірських озерах – що може бути краще?

До того ж риболовля тут завжди результативна, а перебуваючи на березі озера, подалі від спеки (адже пляжі Кіпру не дуже придатні для риболовлі), ви насолодитеся спокоєм і проведете свій час просто чудово. На Кіпрі ви можете випробувати себе в ловлі більш ніж 260 видів риб, що мешкають у водах Середземного моря.

Риболовля на Кіпрі досить популярний вид відпочинку. Місцеві жителі і туристи ловлять рибу в бухтах острова цілий рік. Морська риболовля приваблює рибалок з усього світу, багато з них насолоджуються ловом у теплих водах Кіпру такої екзотичної риби як тунець. Тож можна впевнено стверджувати, що острів Кіпр – справжній рай для рибалок!

Риболовля на тунця на Кіпрі

Липень-серпень – сезон лову тунця!!! У сезон тунця ця рибина заповнює місцеві води. На вас чекає хвилююча і захоплива риболовля, під час якої за кожну рибину доведеться поборотися. Ловиться тунець на великій глибині, через що на вправного рибалку очікує довге і вперте вивудження риби та незабутні враження від боротьби з нею.

Ловля тунця на Кіпрі триває влітку з липня по серпень. Тунець ловиться дуже складно, і ніхто ніколи не гарантує результат. Виїжджають на цю риболовлю на невеликій яхті о 3-4 ранку і повертаються близько 7-8 ранку. Якщо тунця вдалося зловити, то зазвичай його їдять як сашимі – у соєвому соусі і прямо на яхті. Це дуже смачна риба. І тунець буває дуже великим, іноді щасливі рибалки дістають рибу більше метра завдовжки.

Глибоководна риболовля на Кіпрі

Риболовля на глибині до 50 метрів. Тут ми будемо ловити таку невелику рибу як окунь, риба-король, лящ, а також багато інших видів. Усе необхідне спорядження для риболовлі, а також допомога нашої команди – до ваших послуг.
Прекрасна пригода для будь-якого віку!

Риболовля на акул на Кіпрі

Риболовля на акул не обіцяє стовідсоткового результату, але, тим не менш, у кожному рейсі ловлять маленьких акул, яких зазвичай випускають. Риболовля на акул стартує вдосвіта на яхті далеко у відкритому морі, де можливо їх вполювати. Ці акули не становлять небезпеки для людини, тому коли виловлюють велику особину – метр або навіть два завдовжки, усі тільки захоплюються такою красою. Ми рибалимо на акул довгою лінійною снастю. Спіймати акулу можна на глибині 500-600 метрів! Снасті розставляються нами за день до риболовлі і піднімаються наступного дня. Тут ви гарантовано побачите таку велику рибу, як акула, скат, тріска та багатьох інших видів!