Агентам

Kids Go Free: безкоштовний авіапереліт для дітей!

Подорожі з дітьми – часом не найпростіше заняття, адже батьки хвилюються, чи знайдеться чим дитині зайнятись, чи комфортним буде переліт і трансфер, чи нададуть в готелі все необхідне для відпочинку з дітлахами, чи хороше дитяче меню…

Ми знаємо абсолютно про всі ці питання, тому робимо все, щоб ваші подорожі з малюками були максимально комфортними, приємними та вигідними. І сьогодні у нас є новина, яка неодмінно вам сподобається і після якої ви почнете планувати нову мандрівку.

Концепція відпочинку Kids Go Free повертається! І тепер ви матимете ще більше вигод та приємних сюрпризів! Kids Go Free – це вже давно не просто акція, а ціла концепція для сімейного відпочинку, яка дозволить вам скористатися багатьма вигодами, а також забезпечить вашій дитині цікавий, розвиваючий та незабутній відпочинок. Так, все для того, щоб ви відпочивали всією родиною якомога більше!

Тож зустрічайте оновлену та тепер ще масштабнішу програму Kids Go Free! І ось що вам варто про неї знати:

  • Тепер ця програма діє на постійній основі, змінюватися будуть лише напрямки. Стартуємо ми з ОАЕ вже зараз!
  • Ми даруємо* переліт дітям віком до 12 років у супроводі дорослих.
  • За кожним напрямком ми запропонуємо вам не тільки безкоштовний переліт для дітей, але й великий вибір готелів зі спеціальними пропозиціями для дітей та купою додаткових акцій.

Kids Go Free до ОАЕ!

Починаємо ми з чарівних та казкових ОАЕ, де є неймовірна кількість розважальних парків, атракціонів, фестивалів… і просто чудес, від яких кожна дитина (та й дорослий) не раз захоплено скаже WOW!

Що ж ми пропонуємо?

  • Ми даруємо* авіаквитки в ОАЕ дітям до 12 років у супроводі дорослих.

Деталі:

  • Акція діє на рейси до ОАЕ на крилах SkyUp з вильотами з Запоріжжя, Львова та Харкова до Шарджі. Нагадуємо, що відстань між аеропортом Шарджа та Дубаем 25 км.
  • Період подорожi з 07.11.2019 до 29.04.2020 (окрiм 24.12.2019 – 08.01.2020 та 20.03.2020 – 29.03.2020).
  • Багато подарунків від готелів. Безкоштовне розміщення дитини, харчування, дитячий клуб… Багато приємних бонусів вже чекає на вас! Заходьте в онлайн-підбір турів – для зручності ми відмітили спеціальною позначкою  готелі, які беруть участь в акції. Зверніть увагу на цi готелi, вони розміщують двох дітей безкоштовно!
Jebel Ali Resort – Palm Tree Court  Amwaj Rotana Jumeirah Beach Dubai
Lapita Dubai Parks and Resorts Hilton Dubai The Walk
Madinat Jumeirah – Al Qasr Madinat Jumeirah – Dar Al Masyaf
Madinat Jumeirah – Mina A` Salam Mandarin Oriental Jumeira Dubai
Beach Rotana Khalidiya Palace Rayhaan
Le Meridien Al Aqah Beach Resort & Spa Fujairah Rotana Resort & Spa
Radisson Blu Resort, Fujairah The Cove Rotana Resort

ПІДБІР ТУРУ

ОАЕ – це справжня казка для дітей! А тепер, завдяки нашим акціям, також свято і для батьків. Адже ОАЕ з Join UP! – то не тільки насичено і неймовірно цікаво, але й вигідно!

*авіаквитки для дітей за нульовим тарифом. Вік дитини – до 11.99 років. Дитина має бути у супроводі дорослого (1 дитина – 1 дорослий).