Агентам

Фінляндія. Там, де живе зимова казка!

Сніг. Багато снігу! Кучугури білого, красивого сніжку! Він ніжно вкриває гори, так приємно хрустить під ногами, падає дивовижними сніжинками на шарф і рукавички, робить усі фотографії затишними та неначе повертає в дитинство…

Чим же зайнятися? Може, зліпити сніговика? Або погратись у сніжки? Чи, можливо, покататись на лижах або ковзанах? Чи вам більше до вподоби санки?

Скучили за таким? А якщо до списку додати ще поїздку в гості до Санта-Клауса та спостереження за північним сяйвом? О, так! Крутіше і придумати важко! Тоді варто прямо зараз відкласти всі інші справи та забронювати тур до Фінляндії, адже зимова казка живе саме там! Тим паче що ми вже все для вас підготували.

Фінляндія з Join UP! це:

  • Вильоти на крилах SkyUP.На 04.01 ще є трошки місць, а це означає, що ви зможете влаштувати собі найдивовижніше Різдво.
  • У нас чудові ціни на готелі Sokos Hotel 4* (Standard) та Levi Panorama Hotel 4*. Ви ще в когось такі бачили? До речі, це одні з найпопулярніших готелів у Леві.
  • Ми запропонуємо вам безліч розваг та дуже цікаві екскурсії.

ПІДБІР ТУРУ

Дарія Мар’янова

керівник напрямку Фінляндія:

Фінляндія – це абсолютно казкова країна, яку варто малювати на листівках, описувати у найдобріших оповіданнях, відвідувати, якщо раптом засумнівався в існуванні чудес, щоб переконатись, що вони точно є, та насолоджуватись найкрасивішою зимою, яку можна тільки уявити.

«Ми зробили все, аби подорож до Фінляндії стала для вас доступною та близькою. Ми пропонуємо вам дуже хороші ціни, обрали для вас найзатишніші готелі, спланували польотну програму. Вам залишилось тільки поквапитись та забронювати тур».

Казковий To Do List
Для вас ми літаємо до Леві – на найбільший та найкращий гірськолижний курорт Фінляндії. Чому найкращий? З кількох причин. По-перше, тут завжди є сніг взимку. Гарантовано! Тож готуйте лижі та сноуборди! А по-друге… саме тут на вас чекає сімейна зимова казка.

Чим будете займатись? От як вам, наприклад, такий план?

  • Влаштувати сафарі на оленях. Хочете дізнатись, як Санта управляє своїми санями? Легко! До того ж, ви багато дізнаєтесь про цих красивих та граційних тварин.
  • Покататись на санях з собаками або на снігоході. Нові незабутні враження вам гарантовані! Тепер ви точно будете знати, на якому транспорті їздять місцеві жителі взимку.
  • Поїхати в гості до Санта-КлаусаЦе ж дитяча мрія кожного! То чому б її нарешті не здійснити? Ви зможете потеревенити з Сантою, особисто передати йому список подарунків та дізнатися, як добрий дідусь живе у своєму будиночку.
  • Відвідати замок зі снігу та льоду Лайніо. Так, казки оживають саме тут – у Фінляндії! Відчуйте себе героями мультфільму «Крижане серце» та зробіть багато незвичних знімків.
  • Побачити північне сяйво. Хіба може бути щось неймовірніше? Скільки б ви не дивились фото чи відео цього явища, це зовсім не те саме, що побачити його на власні очі
  • Спробувати підлідну рибалку. Трошки терпіння та вміння – і вуаля! Ви – досвідчений риболов! Хто знає, яку рибину ви впіймаєте!
  • Насолодитись фінською банею. Повний релакс та детокс – ну як від такого відмовитись?
  • Переночувати в іглу. Уявляєте, як це – провести ніч у будиночку зі скляним дахом, через який так добре видно зорі? Не уявляйте – просто спробуйте!
  • Випити в крижаному барі. Ось де коктейлі смакують ще краще!

Ну що, готові до казкових пригод у Фінляндії? Тоді не гайте час та бронюйте тур до Фінляндії!